Παρασκευή 6 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Θέτις Κωτσάκη
Θέτις Κωτσάκη
Φωτο 2(Κυμιατζή -Κωτσάκη)

Μέλη του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ Ν. Σμύρνης προσφέρουν 1.400 ευρώ για την ανέγερση του κτιρίου του Αρχείου του Κόμματος στη μνήμη των αξέχαστων συναγωνιστών ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, ΘΕΤΙΔΑΣ ΚΩΤΣΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.

***

φωτο (Γιάννη Κυριακίδη

Επίσης, το παράρτημα ΠΕΑΕΑ Ν. Σμύρνης πρόσφερε για την ανέγερση του κτιρίου του Αρχείου του ΚΚΕ, 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ν. Σμύρνης, στη μνήμη των συναγωνιστών μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΥΜΙΑΤΖΗ, ΘΕΤΙΔΑΣ ΚΩΤΣΑΚΗ και ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ.***

φωτό

Μικρή ή μεγάλη προσφορά προς το ηρωικό, πατριωτικό κόμμα της εργατικής τάξης, το ΚΚΕ, που υπερασπίζεται με θυσίες ζωής την αξιοπρέπεια, κοντά έναν αιώνα, είναι πράξη σοφίας. Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 5 χρόνων από τότε που έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΛΟΠΟΣ, ελάχιστη προσφορά, μέσω ΚΟΒ Αμφιάλης, δίνουμε στο τιμημένο ΚΚΕ, 50 ευρώ, για το Ιστορικό Αρχείο του.

Η οικογένειά του

***

Στη μνήμη των μαχητών του ΔΣΕ που έπεσαν στη Μάχη της Καρδίτσας (τέλος του 1948) και του Καρπενησίου (αρχές του 1949), προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη», 50 ευρώ για το κτίριο που θα στεγάσει το Αρχείο του ΚΚΕ.

Λύσανδρος Ταμουρίδης

Γιώργος Ευθυμίου


Γιάννης Κυριακίδης
Γιάννης Κυριακίδης

Παναγιώτης Κυμιατζής
Παναγιώτης Κυμιατζής

Γιώργος Μιχαήλ Λοπός
Γιώργος Μιχαήλ Λοπός

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ