Παρασκευή 13 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

Η «ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ»: «Οι ζυμώσεις σε όλα τα κόμματα είναι πλέον πραγματικές. Τα στελέχη εγκαταλείπουν την εσωστρέφεια και ασχολούνται με τα ουσιαστικά προβλήματα της πολιτικής και της διακυβέρνησης (...) Η διαφαινόμενη επιτυχής ανακατάληψη του ευρύτερου χώρου του Κέντρου και της Αριστεράς από το ΠαΣοΚ δρα καταλυτικά. Ο διχασμός στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί νέα δεδομένα» (από το κύριο άρθρο στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ «ΤARGET GROUP»: «Οι πανεπιστημιακοί, οι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και εμβληματικές προσωπικότητες από όμορους πολιτικούς χώρους αποτελούν το target group της αξιωματικής αντιπολίτευσης (...) Οι επιτελείς του κινήματος ξεκοκάλισαν τα κείμενα που γράφτηκαν για την αποστράτευση του Φ. Κουβέλη και άλλων κορυφαίων παραγόντων στο χώρο της Ανανεωτικής Αριστεράς. Θεωρούν ότι το κόμμα τους μπορεί να αποτελέσει το σημείο συνάντησης (...) όλων αυτών που θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα συστράτευσης και πανστρατιάς που θα απευθύνει σύντομα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ» (το θέμα στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ: «Συμφώνησαν στην ανάγκη να δουν ίσως μέσω κάποιας επιτροπής το ζήτημα που προέκυψε στις εκλογές της ΠΟΣΔΕΠ ώστε να συνεργαστούν οι δυνάμεις της Ριζοσπαστικής και της Ανανεωτικής Αριστεράς και να βρουν μια κοινή φόρμουλα» (το ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ, στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: «Μας προτείνουν να "διδαχθούμε" από την "επιτυχία" της ΑΡΜΕ, δηλαδή από εκείνους που συντάσσονται με το συντηρητικό τόξο ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ στα πανεπιστήμια, προκειμένου ο κ. Σπηλιωτόπουλος και η κ. Διαμαντοπούλου να αποκτήσουν πρόθυμους συνεργάτες στη διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης» (η δήλωση του Χρήστου Λάσκου, μέλους της ΠΓ του Συνασπισμού, σχετικά με το τι συνέβη στην επίμαχη συνεδρίαση, αλλά δεν καταγράφηκε ούτε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ούτε από την ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ