Παρασκευή 20 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
«Ναι» στη χρήση των καμερών

Εμμένουμε «στη θέση μας για τη χρήση καμερών» δήλωσε χτες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου ξεκαθαρίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει σταθερά προσηλωμένο στη λειτουργία του συστήματος καταγραφής των διαδηλώσεων και των λαϊκών κινητοποιήσεων.

Το ΠΑΣΟΚ που εγκατέστησε τις κάμερες, ευθυγραμμιζόμενο απόλυτα με τις ευρωενωσιακές εντολές και τις υποδείξεις των ιμπεριαλιστικών οργανισμών και σήμερα στηρίζει την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε γενικευμένη χρησιμοποιήσή τους με πρόσχημα τη «δράση» των κουκουλοφόρων, δηλώνοντας υποκριτικά ότι αρκεί αυτή να γίνει με τους όρους που έχει ζητήσει «η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»...

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στήριξε την επιβολή των νέων αντιδραστικών και αντιδημοκρατικών μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση και αρκέστηκε απλώς να διερωτηθεί: «Τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση, για να μπορέσει να δημιουργήσει στην ελληνική κοινωνία ένα αίσθημα ότι, τα μέτρα αυτά θα μπορέσουν να προωθήσουν την ασφάλεια του πολίτη;»!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ