Παρασκευή 20 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δεδομένες οι αντιλαϊκές επιλογές από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ από το ΠΑΣΟΚ! Αν είχαμε, λέει, πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου, θα είχε πάει τώρα στις Βρυξέλλες και θα είχε πείσει τους πάντες για το θαυμάσιό του σχέδιο περί «πράσινης ανάπτυξης».

Οπότε ούτε κρίση θα μας έπιανε, ούτε μέτρα λιτότητας θα παίρνονταν, ούτε ανεργία θα είχαμε, ούτε τα μαγαζάκια θα έκλειναν. Ολα θα ήταν καλά και όμορφα...

Εμείς, πάλι, γιατί έχουμε την εντύπωση πως αν είχαμε πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου θα είχε πάει στις Βρυξέλλες και θα είχε συμφωνήσει στα ίδια ακριβώς μέτρα λιτότητας που συμφώνησε κι ο Κώστας Καραμανλής;

Είναι επειδή, έτσι, είμαστε κακόπιστοι; `Η, μήπως, γιατί αυτό ακριβώς γίνεται τα τελευταία 25 χρόνια, με τα δύο κόμματα να εναλλάσσονται στην εξουσία;

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ γενικότερο χαμό προκύπτει και ο Γιώργος Σουφλιάς, προκειμένου να δηλώσει ότι πρέπει να δημιουργηθεί ...υπουργείο Περιβάλλοντος μέσα στο 2010!

Λες και αυτό είναι το πρόβλημα της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης, το ότι δεν είχαμε έως τώρα υπουργείο με συγκεκριμένη αρμοδιότητα...

Αυτοί που ρυπαίνουν θα είναι εκεί και θα μεγαλώνουν τα κέρδη τους σε βάρος της ζωής μας, όποιο κυβερνητικό σχήμα κι αν υπάρχει, σας διαβεβαιώνουμε.

ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ σκυλιά θα φέρει στο κέντρο της Αθήνας ο Χρ. Μαρκογιαννάκης, και οχήματα που θα ρίχνουν νερό στις διαδηλώσεις, και άλλα πολλά που μας τα ...φυλάει για έκπληξη.

Ετσι, τουλάχιστον, τα είπε στη Βουλή και πολύ φοβούμαστε ότι είναι αξιόπιστος. Γιατί, όταν πρόκειται για τους αγώνες των εργαζομένων, δε φείδονται εξόδων και μέσων.

Απλά, αναρωτιόμαστε τι έχει ακόμη το οπλοστάσιό τους! Γιατί οι άνθρωποι είναι προφανές ότι θεωρούν τον εαυτό τους ...σε πόλεμο.

Οποιος αμφισβητεί την πολιτική τους, πρέπει να πατάσσεται αποφασιστικά και άμεσα και, κυρίως, προτού συμπαρασύρει και άλλους μαζί του.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ