Τρίτη 31 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Σήμερα στον «902 TV»

Ιδιαίτερο πολιτικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν σήμερα εκπομπές του προγράμματος της τηλεόρασης του «902», αφού θα παρακολουθήσουμε συζήτηση για την εξίσωση συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών που επιχειρεί η ΕΕ, καθώς και την προετοιμασία που κάνει το ΠΑΜΕ για την απεργία που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Απρίλη. Σε ό,τι αφορά την Υγεία, θέμα της εκπομπής είναι η γαστρεντερίτιδα.

Πιο συγκεκριμένα και αναλυτικά θα δούμε:

Στις 18:00 θα μεταδοθεί η εκπομπή «Εις Υγείαν». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ειρήνη Μπαλντίδη. Τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν το 95% των περιπτώσεων οφείλεται σε ιούς. Εκτιμάται μάλιστα ότι η γαστρεντερίτιδα αποτελεί τη δεύτερη πιο συχνή ίωση μετά το κοινό κρυολόγημα και αυτό επειδή μεταδίδεται πολύ εύκολα. Αυτό επιβεβαιώνει και πρόσφατη αμερικανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία ένα είδος ιού που ευθύνεται για τη γαστρεντερίτιδα, ο νοροιός, μπορεί να μεταδοθεί πολύ εύκολα, ακόμη και με τα πληκτρολόγια των υπολογιστών. Η Ειρήνη Μπαλντίδη συζητά με τον παθολόγο Γιώργο Ναούμ για το τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που αρρωστήσουμε από γαστρεντερίτιδα αλλά και γενικά από τις εποχιακές ιώσεις αλλά και για το πώς θα θωρακίσουμε τον οργανισμό μας από την επίθεση τέτοιων ιών.

Στις 19.00 η εκπομπή «Ευρωένωση». Επιμέλεια - παρουσίαση: Πόπη Καπετανοπούλου. Η εκπομπή θα ασχοληθεί με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την εξίσωση στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης ανδρών και γυναικών στο δημόσιο, αλλά και για την αντικομμουνιστική εκστρατεία στην Ευρωπαϊκή Ενωση, με αφορμή την επικείμενη ψηφοφορία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις 2 Απριλίου. Καλεσμένος ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτής του κόμματος.

Στις 22:30 «ΠΑΜΕ ταξικά». Επιμέλεια - παρουσίαση: Ζήσης Νούσιας. Θέμα της εκπομπής η προετοιμασία της απεργιακής κινητοποίησης στις 2 Απριλίου από το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ