Πέμπτη 9 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Διπλή επιτυχία

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού ΛΕΝ ΤΡΟΦΙ έκανε χτες ο Πανιώνιος, που στον πρώτο διπλό τελικό της διοργάνωσης επικράτησε στη Ν. Σμύρνη της ουγγρικής Ζέγκετ με 8-6 σε ένα συναρπαστικό και δυναμικό παιχνίδι. Ωστόσο η ρεβάνς στις 22 Απρίλη στην Ουγγαρία παραμένει δύσκολη για την ελληνική ομάδα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού όπως έδειξε χτες η Ζέγκετ αποτελεί ένα αξιόλογο και επικίνδυνο αντίπαλο. Η έλλειψη εμπειρίας της ελληνικής ομάδας που φάνηκε αρκετές στιγμές, αλλά και στο τέλος (10'' πριν το τέλος είχε διαφορά τριών γκολ, 8-5) όπως και κάποιες διαιτητικές αποφάσεις σε όλο το παιχνίδι και κυρίως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, στέρησαν από την ελληνική ομάδα το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διαφοράς. Πάντως ας σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν και το μειονέκτημα δυο βασικά στελέχη τους, οι Βλοντάκης και Θωμάκος να παίζουν τραυματίες. Τα oκτάλεπτα: 2-1, 3-1, 1-1, 2-2. Τα γκολ -Πανιώνιος: Θωμάκος 2, Μάζης, Κοκκινάκης, Μιράλης, Βλοντάκης, Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης. Ζέγκεντ: Βάργκα 4, Βεσελόφσκι 2.

Ανοιξε... πανιά

Προβάδισμα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας πήρε ο Ολυμπιακός μετά την χτεσινή νίκη του στον Πειραιά επί της κροατικής Μλάντοστ με 8-5 στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για την προημιτελική φάση. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν ένα σημαντικό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στην Κροατία στις 22 Απρίλη, ωστόσο, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό, τίποτα δεν έχει κριθεί.

Στο χτεσινό παιχνίδι οι Πειραιώτες ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, δίνοντας δικαιώματα στους φιλοξενούμενους (2-2, 2-2 τα οκτάλεπτα) ωστόσο λίγο πριν το ημίχρονο και στη συνέχεια στην επανάληψη ανέβασαν την απόδοσή τους. (1-0, 2-1) προσέχοντας περισσότερο την άμυνά τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ