Πέμπτη 9 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 0-0
Προκρίθηκε και προβλημάτισε

Κέρδισε την πρόκριση, αλλά έχασε τις εντυπώσεις η ΑΕΚ χτες στις Σέρρες. Αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον Πανσερραϊκό και έγινε η πρώτη φιναλίστ, για τον τελικό στις 2 Μάη, χάρη στο 3-1 του πρώτου αγώνα.Οι «κιτρινόμαυροι» - που για 20ή φορά στην ιστορία τους αποκτούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν το τρόπαιο - ήταν κακοί. Νωθροί, ασύνδετοι, με πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη αλλά και την άμυνα. Κράτησαν το μηδέν χάρη κυρίως στον Σάχα. «Δεν είχαμε καλό παιχνίδι, κερδίσαμε αυτό που θέλαμε» ανέφερε ο Μπάγεβιτς.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι, από την αρχή ως το τέλος, ήταν καλύτεροι και δικαιούνταν τη νίκη. Ξέροντας ότι δεν έχουν τίποτα να χάσουν, παρά μόνο να κερδίσουν, προσπάθησαν για το καλύτερο. Και παρά τις απουσίες πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Μπρος αναγνώρισε ότι «παίξαμε καλά», αλλά εξέφρασε το παράπονό του: «Δυστυχώς δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας»...

  • Η ένταση που μάλλον είχε συσσωρεύσει ο Μπάγεβιτς, οδήγησε - κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου - σε φραστικό επεισόδιο με δημοσιογράφο, ο οποίος χρησιμοποίησε πρώτο πληθυντικό μιλώντας για την ομάδα του Πανσερραϊκού.
  • Την πρόκριση στον τελικό θέλει να σφραγίσει σήμερα ο Ολυμπιακός, που φιλοξενεί στο «Γ.Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης (18.00, ΑΛΦΑ). Οι «ερυθρόλευκοι», μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα, βρίσκονται μια ανάσα πριν τον τελικό, ωστόσο ο τεχνικός της ομάδας Ερνέστο Βαλβέρδε συνέστησε προσοχή καθώς έδειξε να υπολογίζει πολύ το αξιόλογο σύνολο των αντιπάλων του. Για την «έκπληξη» θα παίξει ο Αστέρας Τρίπολης, με τον Νίκο Κωστένογλου να δηλώνει ότι η ομάδα του δεν έχει κανένα άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι της.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ