Πέμπτη 23 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΔΗΚΕΒΕ
Παρατείνεται η οικονομική εξόρμηση

Την παράταση της οικονομικής εξόρμησης που διενεργεί η ΔΗΚΕΒΕ, για να ενισχύσει τη δράση της, μπροστά και στις νέες ανάγκες που προκύπτουν από την όξυνση των προβλημάτων των ΕΒΕ, ανακοίνωσε η παράταξη. Στην ανακοίνωσή της σημειώνει:

«Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ΔΗΚΕΒΙΤΕΣ σ' όλη την Ελλάδα που είναι χρεωμένοι με τους λαχνούς για την οικονομική ενίσχυση της παράταξης, ότι η οικονομική εξόρμηση παρατείνεται για ένα μήνα. Η νέα ημερομηνία της κλήρωσης μετατίθεται για την Τρίτη 9 Ιούνη 2009. Με την παράταση δίνεται περισσότερος χρόνος για να απευθυνθούμε σε ακόμα πιο πολλούς συναδέλφους και να συγκεντρώσουμε τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για τη λειτουργία και δράση της ΔΗΚΕΒΕ».

Η παράταξη υπενθυμίζει ότι «για τη προμήθεια των μπλοκ απευθυνθείτε στα γραφεία της παράταξης - Δευτέρα με Παρασκευή - 10π.μ. - 2μ.μ. και στον υπεύθυνο οικονομικών της παράταξης Μυλωνόπουλο Κώστα - τηλ. 6977 513 165. Η κατάθεση χρημάτων από τους λαχνούς μπορεί να γίνεται και στο λογαριασμό : 65398681 της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Το όνομα που θα εμφανίζεται στην απόδειξη της τραπέζης είναι Μυλωνόπουλος Κωνσταντίνος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ