Παρασκευή 24 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ «ΤΖΑΜΠΟ»
Να φοβηθούν τη δύναμή μας

Στο τέλος νικητές θα βγουν οι εργαζόμενοι, ξεκαθαρίζει η Εκτελεστική Γραμματεία

«Για την κυβέρνηση και την αστική Δικαιοσύνη παράνομο είναι ό,τι εμποδίζει και θίγει τα κέρδη των πολυεθνικών». Αυτό σημειώνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη νέα αγωγή που κατέθεσε η πολυεθνική «Τζάμπο» σε βάρος του Νίκου Νικολόπουλου, με την οποία επιδιώκει την οικονομική και ποινική εξόντωσή του, αξιώνοντας αποζημίωση 200.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Το ΠΑΜΕ σημειώνει στην ανακοίνωσή του: «Η εργοδοσία της πολυεθνικής "Τζάμπο" συνεχίζει τις απειλές, τις συκοφαντίες, επιχειρεί την οικονομική εξόντωση, το μπαράζ αγωγών και μηνύσεων σε βάρος αγωνιστών. Στόχος τους είναι να υποτάξουν εργαζόμενους όπως τον Νίκο Νικολόπουλο που βρήκε το κουράγιο τα 50.000 ευρώ, το αντίτιμο της εξαγοράς και της υποταγής, να τους το πετάξει στα "μούτρα" τους. Να φοβίσουν τους εκατοντάδες αγωνιστές που αψηφώντας τις απειλές, τους ποικιλώνυμους κατασταλτικούς μηχανισμούς επιμένουν να εκφράζουν την αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της πολυεθνικής, να διαδηλώνουν για τα εργατικά δικαιώματα ενάντια στην τρομοκρατία της εργοδοσίας, της Δικαιοσύνης και της κυβέρνησης.

Το ΠΑΜΕ δηλώνει ότι όσοι εισαγγελείς και δικαστές και αν επιστρατευτούν, όσοι κατασταλτικοί μηχανισμοί φανεροί και κρυφοί και αν ενεργοποιηθούν στο τέλος νικητές θα βγουν οι εργαζόμενοι γιατί "Νόμος είναι το δίκιο του εργαζόμενου". Θα δυναμώσουμε την πάλη μας κατά της αντιλαϊκής πολιτικής και των απολύσεων. Κατά της προσπάθειας να πληρώσουν την κρίση οι εργαζόμενοι. Για την οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα τους και το δυνάμωμα του ΠΑΜΕ. Ηρθε η ώρα το κεφάλαιο και οι πολιτικοί του εκπρόσωποι να φοβηθούν τη δύναμή μας. Ολοι στις Πρωτομαγιάτικες συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ στην Αθήνα, στο Σύνταγμα στις 10.30 π.μ.».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ