Τρίτη 28 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ - ΛΑ.Ο.Σ.
Προβοκάτορες σε δράση κατά του ΚΚΕ

Επιασαν πάλι δουλειά οι πρωτομάστορες της αντιΚΚΕ προβοκάτσιας, καθώς στον κυριακάτικο Τύπο δημοσιεύτηκαν «πληροφορίες» που αποδίδονται σε κύκλους του ΠΑΣΟΚ περί υποτιθέμενης συναλλαγής του ΚΚΕ με τη ΝΔ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη. Ολα αυτά τη στιγμή που δημοσιογραφικές πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας την ίδια μέρα, μιλούν για ενδεχόμενο να υπάρξουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δε θα ψηφίσουν την παραπομπή. Σχετικά υπονοούμενα άφησε και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Την προβοκάτσια κατά του ΚΚΕ καταγγέλλει σε σχόλιο που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του Κόμματος, όπου υπογραμμίζει:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη σχεδιαζόμενη εναντίον του προβοκάτσια, για την οποία ήδη καλλιεργείται το έδαφος από κύκλους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ.

Αυτό συμπεραίνεται τόσο από τη χθεσινή συνέντευξη του Γ. Καρατζαφέρη στην εφημερίδα Real News, όσο και από ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο στελέχη του ΠΑΣΟΚ επίσης διαρρέουν την κατηγορία περί συναλλαγής του ΚΚΕ με τη ΝΔ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή για την υπόθεση Παυλίδη. Πρόκειται για συνειδητά ψεύδη.

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, που διακρίνονται πάντα για την ευθύνη και τη συνέπειά τους, θα ψηφίσουν σύσσωμοι την ήδη διακηρυγμένη θέση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας. Σανίδες στην πολιτική της ΝΔ δίνουν η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ., που η πολιτική τους ταυτίζεται με της κυβέρνησης. Αυτοί παίζουν στο σκηνικό της σκανδαλολογίας, ενώ διαθέτουν και το σχετικό πολιτικό ήθος...».

Καρατζαφέρεια λάσπη...

Στη συνέντευξή του στην «Real News» ο Γ. Καρατζαφέρης ανέφερε: «Εχω σχηματίσει την εντύπωση ότι κάποια από τα κορυφαία πρόσωπα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αποφασισμένα να ψηφίσουν την παραπομπή Παυλίδη. Οπως, επίσης, έχω την αίσθηση ότι με κάποιο είδος αντιπαροχής ο κ. Καραμανλής μπορεί να βρει και στα άλλα κόμματα δυναμικές εξισορροπήσεως του αποτελέσματος...». Ερωτηθείς αν αναφέρεται στο ΚΚΕ ή στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Εγώ πάντως ζήτησα από τον κ. Καραμανλή να μείνει ανοιχτή η Βουλή μέχρι τον Οκτώβριο και να παραπεμφθούν οι υποθέσεις Βατοπεδίου, Siemens και Γερμανός. Η πρότασή μου αυτή απαντάει στο ερώτημά σας...».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ