Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Τραμπούκικη επίθεση της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Αθήνας

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης

Τραμπούκικη επίθεση με μπράβους, απέναντι σε μέλη της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση στο ΤΕΙ Αθήνας, ενορχήστρωσε και εξαπέλυσε η ΠΑΣΠ το βράδυ της Κυριακής, 3 Μάη. Το γεγονός καταγγέλλει με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, που απευθύνεται στους σπουδαστές που είναι ή που τους έχουν αναγκάσει να βρίσκονται στην ΠΑΣΠ, να φύγουν, να δείξουν ότι δεν ταυτίζονται με αυτές τις μεθόδους και τον αντικομμουνισμό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ έχει ως εξής:

«Καταγγέλλουμε τη φασιστικής έμπνευσης επίθεση από το ΠΑΣΟΚ και τη Νεολαία του, με πληρωμένους μπράβους, σε μέλη της ΚΝΕ, την Κυριακή 3 Μάη στο ΤΕΙ Αθήνας.

Μπροστά στις φοιτητικές και σπουδαστικές εκλογές, η ΠΑΣΠ φαίνεται ότι μετά τον Πάγκαλο έχει πάρει καταμερισμό από το ΠΑΣΟΚ να σηκώσει το δηλητήριο του αντικομμουνισμού στις σχολές. Η έλλειψη επιχειρημάτων, η αδυναμία να πείσουν ότι έχουν διαφορές με τη ΝΔ, το γεγονός ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι αρκετοί σπουδαστές, οι οποίοι τους γυρίζουν την πλάτη, η συνεπής στάση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κάνουν το ΠΑΣΟΚ και τη Νεολαία του να αποκαλύπτουν το πραγματικό πρόσωπό τους.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στο ΤΕΙ Αθήνας, τα στελέχη της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν στο χώρο προσπάθησαν με απειλές να σταματήσουν τα μέλη της ΚΝΕ. Αφού είδαν ότι τα λόγια τους χτύπαγαν τοίχο, έφεραν μετά από μία ώρα πληρωμένους μπράβους. "Επαγγελματίες", δηλαδή, 35άρηδες και 40άρηδες με τον εξοπλισμό τους (γκλομπ κτλ.), "ειδικούς" στα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών σε ανθρώπους του υποκόσμου.

Το γνωστό στέλεχος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ στο ΤΕΙ Αθήνας, Χόρτης, ήταν εκείνος που έδειχνε μέλη και στελέχη της ΚΝΕ και έδινε οδηγίες στους μπράβους.

Οσο και αν προσπαθούν το ΠΑΣΟΚ και η Νεολαία του να πείσουν τους σπουδαστές ότι αλλάζουν ή ότι έχουν αλλάξει είναι μάταιο. Εχουν τις θέσεις, τις μεθόδους και τα μέσα του χυδαίου αντικομμουνισμού ενός κόμματος της πλουτοκρατίας. Δεν άλλαξαν και ούτε θα αλλάξουν ό,τι και αν πουν, ό,τι και αν κάνουν.

Καλούμε τους σπουδαστές που είναι ή που τους έχουν αναγκάσει να βρίσκονται στην ΠΑΣΠ, να τους γυρίσουν την πλάτη. Να φύγουν, να δείξουν ότι δεν ταυτίζονται με αυτές τις μεθόδους και τον αντικομμουνισμό.

Οι σπουδαστές του ΤΕΙ Αθήνας ειδικά, αλλά και κάθε σπουδαστής και φοιτητής, δεν πρέπει να αφήσουν αυτό το γεγονός να πέσει στα μαλακά. Να δώσουν δυναμική απάντηση εκεί που πονάει τα στελέχη των κομμάτων των βιομηχάνων και της ΕΕ.

Να τους τιμωρήσουν υπερψηφίζοντας στις 13 Μάη την Πανσπουδαστική. Τη δύναμη της ρήξης, της ανατροπής, τη μόνη ισχυρή αντίπαλο της πολιτικής της ΕΕ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Να δώσουν δυναμική απάντηση στις ευρωεκλογές, με ψήφο αντεπίθεσης, κόκκινη ψήφο στο ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ