Τετάρτη 6 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Αντίο από Γκουλινέλι

Παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή αποτελεί ο Φλάβιο Γκουλινέλι, όπως έγινε επίσημα γνωστό και από το «κυανόλευκο» ΤΑΑ, με το «γηραιό» να βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι οι ιθύνοντες του τμήματος επικοινώνησαν με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος όμως απάντησε αρνητικά αφού τους ενημέρωσε ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει πού θα συνεχίσει την καριέρα του. «Η διοίκηση όμως ήταν αποφασισμένη να μην περιμένει άλλο και έτσι από σήμερα θα ξεκινήσει η αναζήτηση του νέου προπονητή που θα αναλάβει να καθοδηγήσει την ομάδα του Ηρακλή για την αγωνιστική περίοδο 2008-09» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

  • Την νίκη που θα ισοδυναμεί με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος ψάχνει σήμερα η γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού που στον τρίτο τελικό φιλοξενεί την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο κλειστό της Λεωφόρου (19.00 ) έχοντας σαν βάση το 2-0 νίκες μέχρι τώρα.
  • Την 5η θέση που οδηγεί στο Τσάλεντζ Καπ των ανδρών θέλουν να σφραγίσουν σήμερα στις 17.00 Αρης και Φοίνικας Σύρου που έχοντας από μια νίκη ο καθένας παίζουν σήμερα στον τρίτο και καθοριστικό αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ