Τρίτη 12 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Με τις ταξικές δυνάμεις και στο δημόσιο

Στην πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία στις 14 Μάη και την απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Κάνιγγος στις 9.30 το πρωί, μαζί με τους απεργούς οικοδόμους, καλούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο. Σε ανακοίνωσή τους αναφέρονται στις πτυχές της ολομέτωπης αντεργατικές επίθεσης του κεφαλαίου και των πολιτικών του στηριγμάτων, αναδεικνύουν τις ευθύνες των πλειοψηφίων σε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Τονίζουν την ανάγκη οι εργαζόμενοι «να δυναμώσουμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, να τιμωρήσουμε τη συμβιβασμένη πλειοψηφία της ΑΔΕΔΥ και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και στις επικείμενες ευρωεκλογές. Να αντιτάξουμε δυναμικό μέτωπο σύγκρουσης και ανατροπής και για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα, αλλά και για να κατακτήσουμε τα δικαιώματα των σύγχρονων αναγκών μας, στην προοπτική γενικότερων και ασφαλέστερων κοινωνικοοικονομικών αλλαγών».

Κάλεσμα στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ απευθύνει με ανακοίνωσή της και η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Λεκανοπεδίου Αττικής. Απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ θα γίνουν την Πέμπτη και σε άλλες πόλεις, όπως στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο (10 π.μ., Εργατικό Κέντρο), τα Γιάννενα (10.30 π.μ., δημαρχείο) και αλλού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ