Τρίτη 12 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Διαμαρτυρία χτες στο Μαξίμου

Μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν χτες οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού μαζικών φορέων για την Υγεία που έχει συγκροτηθεί, των περιοχών Δραπετσώνας, Κερατσινίου, Περάματος και Σαλαμίνας, διεκδικώντας απάντηση από τον πρωθυπουργό στα αιτήματα που έχουν θέσει για την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην περιοχή, την κατασκευή Παιδιατρικού νοσοκομείου κ.ά.

Ο πρωθυπουργός απουσίαζε και κάτω από την πίεση των συγκεντρωμένων, αντιπροσωπεία του Συντονιστικού συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού Γ. Αγγέλου. Κατά τη συνάντηση, μεταξύ άλλων, ισχυρίστηκε πως προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή του Κέντρου Υγείας Κερατσινίου και πως θα γίνουν ενέργειες για την μετατροπή του Σταθμού Α' Βοηθειών του ΙΚΑ στη Ζώνη Περάματος, σε Κέντρο Υγείας. Αναφερόμενος στο αίτημα κατασκευής Παιδιατρικού νοσοκομείου στη Δραπετσώνα και νοσοκομείου στη Σαλαμίνα, ανέφερε πως προέχουν άλλες ανάγκες και πως σήμερα δεν υπάρχει τέτοια προοπτική.

Οι εκπρόσωποι του Συντονιστικού εξέφρασαν την αποφασιστικότητά τους να μη σταθούν σε υποσχέσεις και να συνεχίσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων τους και για δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους. Σύντομα θα συνεδριάσει το Συντονιστικό, προκειμένου να αποφασίσει τις παραπέρα μορφές δράσης του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ