Τρίτη 26 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Αυξήσεις τροφείων

Tην αντιλαϊκή απόφαση της διοίκησης του Δήμου Καβάλας να αυξήσει τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς, καταγγέλλει η ΔΑΣ.

«Η διοίκηση θεωρεί λογικό, σε περίοδο κρίσης, να φορτώσει τις υποχρεώσεις του κράτους στις πλάτες των γονιών, ακόμη και των πιο αδύναμων. Αφήνει την κεντρική εξουσία (κυβέρνηση) και το Δήμο της Καβάλας ανενόχλητους και χωρίς αιδώ ζητά από τους γονείς τα ρέστα (προσφιλής συνήθεια όσων θεωρούν τον εαυτό τους "βασιλικότερο του βασιλέως")», καταγγέλλει η ΔΑΣ.

«Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία, Δήμος Καβάλας, ΠΑΣΟΚ, ΕΕ εφαρμόζουν τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα (Εργατικής Εστίας) για τα συμφέροντα των ιδιωτών και όχι του λαού», σημειώνει, τονίζοντας ότι δεν αξιοποιήθηκε ούτε η επιχορήγηση που δίνει η Εργατική Εστία. Επίσης, καταγγέλλει την προσπάθεια φίμωσης των γονέων για το ζήτημα.

Η ΔΑΣ καλεί όλους τους φορείς, που μέλη τους πλήττονται από τη νέα αυτή φορομπηχτική απόφαση, να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση που κύρια πλήττει τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους νέους που, στο ξεκίνημα της οικογένειάς τους, βρίσκουν ένα ακόμα εμπόδιο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ