Τρίτη 26 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Να δώσουν τη μάχη των ευρωεκλογών με τη δύναμη του λιονταριού και τη σοφία της κουκουβάγιας, με την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα που πρέπει να χαρακτηρίζει τους κομμουνιστές και τις κομμουνίστριες, κάλεσε τα μέλη και τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας χτες βράδυ σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας. Στις 15 μέρες που μένουν μέχρι τις εκλογές - τόνισε - δεν πρέπει ν΄αφήσουμε ούτε έναν άνθρωπο που μπορεί να πειστεί από το δικό μας λόγο. Και υπογράμμισε: Χρειάζεται μια απλή απόφαση, την οποία μπορούν να πάρουν και όσοι δεν την έχουν πάρει ακόμα: Να ρίξουν στην κάλπη το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Η συγκέντρωση ήταν μαζική, καθώς οι συγκεντρωμένοι κατέκλυσαν το χώρο της πλατείας, αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες - σε όλη τη διάρκεια ψιλόβρεχε - και πολύ δυναμική με τη νεολαία να δημιουργεί αγωνιστικό κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας.

Πριν την Αλέκα Παπαρήγα χαιρέτισαν ο Πασχάλης Μολυβδάς, υποψήφιος ευρωβουλευτής και ο Αλεξάντρ Γκολουμπιόφ, γραμματέας του Σοσιαλιστικού Κόμματος Λετονίας, ενώ παραβρέθηκε αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Δ. Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ, οι βουλευτές Αντ. Σκυλλάκος και Ν. Γκατζής, ο δήμαρχος Τυρνάβου Χρ. Κιτσίδης, νομαρχιακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και πολλοί εκπρόσωποι μαζικών φορέων της περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ