Τετάρτη 27 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιασε δουλειά ο Κετσπάγια

Ο Τιμούρ Κετσπάγια βρέθηκε για πρώτη φορά στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας ως προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε την πρώτη επίσημη συνάντησή του με τον Γιάννη Χρυσικόπουλο και αντάλλαξαν απόψεις για διάφορα πρωτεύοντα ζητήματα που σχετίζονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα και δη το μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κετσπάγια έλαβε μια πρώτη ενημέρωση για τις υπό εκκρεμότητα περιπτώσεις των Λέτο, Ντάρμπισαϊρ και Λεντέσμα, οι οποίες έχουν τεθεί σε προτεραιότητα από τη διοίκηση των «ερυθρόλευκων».

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, μια υπόθεση που θα εξεταστεί από το απόλυτο μηδέν, αφού δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάποια προεργασία. Μάλιστα στον Γεωργιανό παραδόθηκαν λίστες με παίκτες που έχουν προταθεί στην πειραϊκή ομάδα, προκειμένου να τις εξετάσει και να τις εκτιμήσει. Ο Κετσπάγια δεσμεύτηκε πως μέχρι την Παρασκευή θα έχει ετοιμάσει μια δική του λίστα, την οποία θα παραδώσει στη διοίκηση. Ουσιαστικά το μεταγραφικό σαφάρι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα αρχίσει από την προσεχή Παρασκευή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ