Τετάρτη 27 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η «Αυγή» κάνει τη νύχτα μέρα

Η «Αυγή» στο χτεσινό φύλλο της, με τίτλο «Αήθης συκοφάντηση της Κ. Μάτσα από το Κ.Κ.Ε.», επανέρχεται και υιοθετεί την ανακοίνωση - απάντηση της Αριστερής Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Υγειονομικών (ΑΡΣΥ), στην καταγγελία της ΚΟΑ του ΚΚΕ για το αντικομμουνιστικό λιβελογράφημα της Κ. Μ. στην εφημερίδα της λεγόμενης «Κ»ΟΕ. Υπενθυμίζουμε ότι η Κ. Μ. σε άρθρο της παραδέχεται ότι προσπαθούσε να δημιουργήσει αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία στο «18 Ανω».

Αυτό θα πει για την «Αυγή» αντικειμενική δημοσιογραφία και ενημέρωση των αναγνωστών της. Να υιοθετεί οτιδήποτε γράφεται ή λέγεται, αρκεί να είναι κατά του ΚΚΕ.

Πού βλέπει λοιπόν η «Αυγή» την «αήθη συκοφάντηση» στην προστατευόμενή της; Πού βλέπει η ΑΡΣΥ «την κατασκευή κατηγοριών με φραστικά νεφελώματα και βρισιές»; Μήπως στην αποκάλυψη των ενεργειών της Κ. Μ. που στα μουλωχτά πήγαινε να περάσει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία;

Δηλαδή το άνοιγμα του δρόμου για την ιδιωτικοποίηση μέσω ΜΚΟ προσπαθούν η ΑΡΣΥ και η «Αυγή», που το προβάλλει, να το περάσουν στα ψιλά, ονομάζοντάς το «κίνηση με διαχειριστικό διεκπεραιωτικό χαρακτήρα».

Το ΚΚΕ φαίνεται τους χάλασε τη σούπα, γι' αυτό και η «Αυγή» προσπαθεί τώρα να κάνει τη νύχτα μέρα, να κουκουλώσει τις ενέργειες της Κ. Μ. συνεχίζοντας το αντικομμουνιστικό της ντελίριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ