Τετάρτη 27 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ «SIEMENS»
Αίτηση αποφυλάκισης του Ε. Σταυριανού

Αίτηση αποφυλάκισης του πρώην διευθυντικού στελέχους της «SIEMENS» Ε. Σταυριανού κατέθεσε χτες, ο συνήγορός του, επικαλούμενος τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο πελάτης του. Ο Γ. Λαμπίρης, καταθέτοντας την αίτηση στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, χτες το μεσημέρι, ζήτησε να αποφυλακιστεί ο πελάτης του με περιοριστικούς όρους. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ε. Σταυριανός, προφυλακίστηκε την περασμένη Πέμπτη και την επομένη εισήχθη στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου και παραμένει έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Στην αίτηση, ο δικηγόρος κατηγορεί τον 4ο Ειδικό Ανακριτή Ν. Ζαγοριανό για εμπάθεια, ανεπάρκεια και προκατάληψη εναντίον του πελάτη του.

Παράλληλα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου εξετάζει μάρτυρες σχετικά με την μήνυση για κατάχρηση εξουσίας που υπέβαλε ο έταιρος κατηγορούμενος στην υπόθεση, Γ. Σκαρπέλης εις βάρος του 4ου Ειδικού Ανακριτή.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Μ. Χριστοφοράκο που αναζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης στη Γερμανία, ο εισαγγελέας του Μονάχου, δε φέρεται να το έχει αξιολογήσει ακόμα, γεγονός που επιβραδύνει τις έρευνες για την σύλληψη και πιθανή έκδοσή του στη χώρα μας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ