Τετάρτη 27 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ - ΤΕΛΙΚΟΣ Α1
Ναυμαχία... για τίτλο

Ο μόνιμος πρωταθλητής εναντίον ενός πολλά υποσχόμενου. Σίγουρα εάν υπήρχε ένας τίτλος για να χαρακτηρίσει το φετινό τελικό στην Α1 ανδρών, ο παραπάνω θα ήταν ο πλέον αντιπροσωπευτικός για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο, που αρχίζουν σήμερα. Από τη μία πλευρά, οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν το τρίτο συνεχές πρωτάθλημά τους, δέκατο τα τελευταία έντεκα χρόνια και 22ο συνολικά, δίνοντας για δωδέκατη σερί χρονιά το «παρών» στους τελικούς των πλέι οφ. Από την άλλη, οι «κυανέρυθροι» φτάνουν για πρώτη φορά τόσο κοντά στον τίτλο και διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους στο πόλο. Η πρεμιέρα γίνεται σήμερα στον Πειραιά, ενώ σημειώνεται ότι ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις τρεις νίκες, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση που χρειαστεί 5ο παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός προβάλλει για ακόμη μία χρονιά ως το μεγάλο φαβορί των τελικών, αφού καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχει κάνει επίδειξη δύναμης εντός συνόρων, που δεν ξέρει τι πάει να πει ήττα...

Από την πλευρά τους, οι «κυανέρυθροι» μπαίνουν στη μάχη με απόλυτη επίγνωση των λιγοστών πιθανότητών τους, αλλά αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να δυσκολέψουν όσο μπορούν περισσότερο τον Ολυμπιακό. Ο Πανιώνιος στηρίζει πολλά στην εμπειρία των Θωμάκου, Κοκκινάκη, Βλοντάκη, Μάζη, Ρέππα, αλλά και στον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών.

Και οι τρεις φετινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων έληξαν με επικράτηση του Ολυμπιακού, ο οποίος πάντως δυσκολεύτηκε αρκετά, τόσο στο ματς Πρωταθλήματος στον Πειραιά, όσο και στον τελικό του Κυπέλλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ