Τετάρτη 27 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ: «Τα προτεινόμενα από τους εμπειρογνώμονες μέτρα δείχνουν ν' αγνοούν το γεγονός ότι δεν είναι δυνατόν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι μιας χώρας να καθηλωθούν εισοδηματικά επί τέσσερα χρόνια» (από το κύριο άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ: «Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν ενισχύεται κατ' αντιστοιχία της κυβερνητικής φθοράς, δεν εμπνέει, ούτε κατακτά το μεγάλο πλήθος των ψηφοφόρων. Γι' αυτό κινείται ασθμαίνουσα, δεν είναι σε θέση να επιχειρήσει το μεγάλο άλμα και να τελειώσει το παιχνίδι» (ο Α. Καρακούσης στο ΒΗΜΑ).

ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ...ΠΑΣΟΚ: «Η ελληνική αριστερά (...) αρκείται στο να εξαπολύει κατάρες και ευχές για μια άλλη κοινωνία... ως αδέσποτος αριστερός, έχω μπουχτίσει» (ο Α. Καφετζόπουλος σε City 99,5 / ΤΑ ΝΕΑ)

ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ: «Στη ΝΔ οι Οικολόγοι αρέσουν γιατί απορροφούν την ψήφο διαμαρτυρίας όπως το γρασίδι τη βροχή (...) Οι Οικολόγοι είναι ένας εν δυνάμει σύμμαχος του ΠΑΣΟΚ (...) Η απήχησή τους βολεύει αφάνταστα τους δύο κεντρικούς πόλους του πολιτικού συστήματος» (ο Δ. Μητρόπουλος στα ΝΕΑ).

ΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ: «Ο πρόεδρος του ΣΥΝ (...) προσέθεσε ότι σημασία δεν έχει να κρατηθούν τα ποσοστά, αλλά να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για μια μεγάλη αλλαγή στα πολιτικά πράγματα της χώρας» (ο Π. Τσούτσιας στο ΕΘΝΟΣ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ