Κυριακή 31 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
«Απειθαρχία στην ΕΕ με ισχυρό ΚΚΕ»

Προσκλητήριο αγώνα στους εργαζόμενους για την υπερψήφιση του μόνου κόμματος, που αγωνίζεται για τα πραγματικά λαϊκά συμφέροντα

Η Κεντρική Διοίκηση της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλεί, με ανακοίνωσή της, όλα τα παραρτήματά της, τις περιφερειακές και νομαρχιακές επιτροπές, καθώς και όλους τους Αντιστασιακούς 1940-1949, τους Πολιτικούς Πρόσφυγες και κάθε αγωνιστή, ο οποίος πιστεύει ή επηρεάζεται, άμεσα ή έμμεσα, από τα μηνύματα της Αντίστασης, να συστρατευθεί μαζί μας και να δώσει παράδειγμα απειθαρχίας, ανυπακοής και αντεπίθεσης με την ευκαιρία των ευρωεκλογών της 7ης Ιούνη.

Οι ντόπιοι υποστηρικτές της πολιτικής της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑ.Ο.Σ. και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να πάρουν το πολιτικό μάθημα και μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη αρνείται να πληρώσει την κρίση. Οι εργαζόμενοι, οι μικρομεσαίοι, οι βιοτέχνες, οι συνταξιούχοι έχουν ήδη πληρώσει τα υπερκέρδη. Δε χρειάζεται να πληρώσουν και την «κρίση» των μεγαλοεκμεταλλευτών - καπιταλιστών, τονίζεται και καταλήγει η ανακοίνωση - κάλεσμα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ:

Οσοι περισσότεροι ευρωβουλευτές εκλεγούν από το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που αγωνίζεται νύχτα - μέρα για τα συμφέροντα των οικονομικά αδυνάτων, τόσο καλύτερα γι' αυτούς. Χρειαζόμαστε δυνατότερη φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο καπιταλισμός δεν είναι ανίκητος. Με την ενίσχυση του ΚΚΕ, ενισχύουμε την αντίστασή μας και αντεπίθεσή μας. Χρειάζεται απ' όλους μας αγώνας μέχρι την κάλπη και όχι εφησυχασμός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ