Κυριακή 31 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφορές στο ΚΚΕ

-- Ο Θωμάς Κεφαλής, Επονίτης, αντάρτης του ΕΛΑΣ και μαχητής, αργότερα, του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μελισσίων, 5.000 ευρώ. Ο Θωμάς Κεφαλής φυλακίστηκε για την αντιστασιακή του δράση. Ενώ από τους Χίτες οργανώθηκαν απόπειρες για τη δολοφονία του και εξορίστηκε στη Μακρόνησο. Παρέμεινε πιστός πάντα στο ΚΚΕ, με τη βεβαιότητα ότι οι αγώνες της εργατικής τάξης, με μπροστάρη και καθοδηγητή το Κόμμα, θα δικαιωθούν στην πορεία για τη λαϊκή εξουσία και το σοσιαλισμό.

-- Ο Α. Π. προσφέρει στο ΚΚΕ 3.000 ευρώ για τις ευρωεκλογές, για τη διεθνιστική αλληλεγγύη και δράση του Κόμματος. Εκφράζει την αγανάκτησή του για τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου και του Γ. Καρατζαφέρη εναντίον του ΚΚΕ.

-- Ο αντιστασιακός αγωνιστής Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει, ως έκτη δόση, άλλα 1.000 ευρώ, ενίσχυση για τις ευρωεκλογές.

-- Η Χαρίκλεια Νάση στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΝΑΣΗ προσφέρει στο ΚΚΕ 4.000 ευρώ.

-- Ο Αγησίλαος Λιάλιος προσφέρει 1.000 ευρώ, μέσω ΚΟ Νάουσας, για την ενίσχυση του ΚΚΕ.

-- Η Λέσχη Φίλων και Οπαδών του ΚΚΕ στο Σίδνεϊ Αυστραλίας προσφέρει 1.500 δολάρια Αυστραλίας, οικονομική ενίσχυση για τις ευρωεκλογές. Με κάλεσμα από το Σίδνεϊ Αυστραλίας καλούν όλους τους γνωστούς και φίλους, τους ανθρώπους που νοιάζονται για το καλό του τόπου μας, να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Το κάλεσμα υπογράφουν οι:

Καρτσούνης Μαρίνος, Σπέις Θέμης, Τρούσας Γιάννης, Φωτιάδης Θανάσης, Μπλάτζος Μανώλης, Τσιρέκας Γιώργος, Τσιρέκα Ευγενία, Γιαννακόπουλος Λάκης, Γιαννακοπούλου Νίκη, Δελιμήτρος Ντένις, Χατζηχρυσάφης Στράτος, Χατζηχρυσάφη Ασημίνα, Λιμπεράτος Μάκης, Λιμπεράτου Αννα, Κώστα Δωροθέα, Γεροντάκος Πάνος, Κώστας Θωμάς, Δαράκη Ντίνα, Σκλεπάρης Σίμος, Σκλεπάρη Μαρία, Σάββας Γιώργος, Σάββα Μέλπω, Καλαντζής Προκόπης, Καλαντζή Σοφία, Κεραμίδας Στράτος, Κεραμίδα Ζωή, Μανωλιάς Γιάννης, Μανωλιά Στέλλα, Σαμαράς Αλέκος, Σαμαρά Γεωργία, Τσιλίμος Βασίλης, Τσιλίμου Φανή, Τσούπρης Γιώργος, Βρατσαμίνος Νώντας, Γεωργόπουλος Χρήστος, Γεωργοπούλου Υβα, Τσιλίμος Μιχάλης, Τσιλίμου Σούλα, Γρηγοράτος Αγγελος, Τσάσσης Ζήσης, Τσάσση Βίκυ, Μίτσιος Βικ.

-- Ο Μαρίνος Αναστασόπουλος, μέσω ΚΟ Γλυφάδας, προσφέρει στο ΚΚΕ 1.000 ευρώ για τις ευρωεκλογές. Με τίτλο «Ευρωεκλογές - Αντικομμουνισμός... κλπ.» γράφει: «28 χρόνια στην ΕΕ, μας έλεγαν, η ΝΔ και οι συγκατοικούντες στην εξουσία, πως θα τρώγαμε με χρυσά κουτάλια και τρώμε τ' αποφάγια τους.

Το ΠΑΣΟΚ έλεγε: θα φεύγαμε, όπως και οι αμερικανικές βάσεις, αλλά δε φύγαμε...

ΣΥΡΙΖΑ και λοιποί μιλάνε για Ευρώπη των εργαζομένων και γίναμε Ευρώπη των ανέργων και των πολέμων.

ΚΚΕ: Ηταν και είναι ενάντια σε αυτήν την Ενωση και σήμερα ξέρουμε πια ότι η ΕΕ μας παίρνει 5 και δίνει 1 και σύνταξη στα... 70.

20 χρόνια μετά τις ανατροπές: Αντί για ειρήνη και ευημερία που μας είχαν υποσχεθεί, έχουμε πολέμους, καταστροφές, φτώχεια, εξαθλίωση και παγκόσμια καπιταλιστική και ευρωενωσιακή βαρβαρότητα.

Στις τελευταίες εκλογές το Κόμμα μας πήρε 8,2% και 22 βουλευτές. Αυτό ενόχλησε τους αντιπάλους μας και για να σκεπάσουν τα σκάνδαλά τους, τις ψευτιές και τη σαπίλα τους, άρχισαν τις παγκαλικές -και όχι μόνον- προβοκάτσιες, συκοφαντίες και τον άθλιο αντικομμουνισμό τους για να εμποδίσουν αυτό που φοβούνται από το 1918, την άνοδο του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος γενικότερα, όπως το έχουν προσπαθήσει, άλλωστε, πολλές φορές και στο παρελθόν. Στις 7 Ιούνη πρέπει να τιμωρηθούν».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Προσφορές (2014-05-11 00:00:00.0)
Προσφορές (2010-01-03 00:00:00.0)
Προσφέρουν στο ΚΚΕ (2009-05-31 00:00:00.0)
Προσφέρουν στο ΚΚΕ (2009-04-17 00:00:00.0)
Προσφέρουν (2009-02-22 00:00:00.0)
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (2007-12-23 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ