Τρίτη 2 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΓΑΡΗΣ

Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

«Το προηγούμενο διάστημα σαν εργαζόμενοι δώσαμε μάχες και συνεχίζουμε την πάλη μας με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα ενάντια στην πολιτική του κεφαλαίου, των πολιτικών του εκπροσώπων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και των λεγόμενων κομμάτων ευρωπαϊκού προσανατολισμού που στηρίζουν αυτή την πολιτική. Καθημερινά η κατάσταση των εργαζόμενων χειροτερεύει. Είναι πεποίθηση της πλειοψηφίας των λαϊκών στρωμάτων ότι δεν πάει άλλο. Γι' αυτό απαιτείται ανατροπή. Ανατροπή σαν βασική προϋπόθεση για μια ζωή με αξιοπρέπεια, και δουλειά με δικαιώματα, ανθρώπινες συνθήκες δουλειάς, ουσιαστική βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου και διαχείριση του πλούτου απ' αυτούς που τον παράγουν.

Στις εκλογές στις 7 Ιούνη αυτή η αναγκαιότητα πρέπει να καταγραφεί με την ψήφο μας. Μαζικά, καθαρά, να στείλουμε αποφασιστικό μήνυμα συνέχισης των αγώνων με ψήφο διεξόδου και προοπτικής που θα αφαιρεί την όποια νομιμοποιητική βάση συνέχισης της αντεργατικής πολιτικής. Ψήφο που θα ακυρώνει τα κέντρα προπαγάνδας του συστήματος, τα οποία επιδιώκουν να υποτάξουμε τις ανάγκες μας στις ανάγκες της αύξησης της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Να μην εκτονωθεί η αντίθεση και η καταδίκη της αντεργατικής πολιτικής σε ανώδυνες διαμαρτυρίες και στις εφεδρείες του συστήματος. Ψήφο που θα συμβάλει στη δημιουργία ισχυρού μετώπου αντεπίθεσης και ανατροπής της πολιτικής του κεφαλαίου και των πολιτικών του εκπροσώπων και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Σε αυτή τη συγκυρία όλοι εμείς που δίνουμε καθημερινά τη μάχη για την ισχυροποίηση και την αποτελεσματικότητα της δράσης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος, αλλά και αυτοί που προσδοκούν απ' αυτό μια επιλογή εχουμε: Την ισχυροποίηση της πολιτικής δύναμης που με συνέπεια, συνέχεια και αποφασιστικότητα στήριξε και στηρίζει την εργατική ταξική διεκδίκηση. Αυτή η πολιτική δύναμη είναι το ΚΚΕ. Για ολους αυτούς τους λόγους στηρίζουμε, ψηφίζουμε και παλεύουμε να εκφραστεί στην κάλπη. Να πιάσει τόπο η αγανάκτηση, η διαμαρτυρία και η αντίθεση στην πολιτική του κεφαλίου και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου με την μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ.

Ψήφο στο ΚΚΕ. Για να είναι η 8η Ιουνίου η πρώτη μέρα της αντεπίθεσής μας»!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ποια ανατροπή; (2014-05-29 00:00:00.0)
Αντώνης - Πάρις Σώτος (2012-06-13 00:00:00.0)
Στόχος θρασύδειλων το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ (2009-06-05 00:00:00.0)
Στη μάχη για κόκκινη ψήφο (2009-05-02 00:00:00.0)
Ψήφος στο ΚΚΕ - επίδειξη λαϊκής πυγμής (2009-04-30 00:00:00.0)
Να ενισχυθεί αποφασιστικά η Πανσπουδαστική! (2008-04-09 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ