Τετάρτη 1 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Θέσεων

Πληθαίνουν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα, με θέμα την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του Κόμματος για το 16ο Συνέδριο. Ηδη, έχουν προγραμματιστεί:

Σήμερα Τετάρτη

- Η Κομματική Οργάνωση Θήβας του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στη συγκέντρωση - σύσκεψη, που διοργανώνει στην αίθουσα του δημαρχείου, σήμερα Τετάρτη και ώρα 6.30 μ.μ., για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Η Κομματική Οργάνωση Βάσης Κολιάτσου του ΚΚΕ προσκαλεί τους οπαδούς και τους φίλους του Κόμματος στην εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων που έχει προγραμματίσει για σήμερα Τετάρτη και ώρα 6 μ.μ., στα γραφεία της, Πατησίων 280.

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αρκαδίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση σήμερα Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, στην Τρίπολη, για την παρουσίαση των Θέσεων, την οποία θα κάνει ο Βασίλης Καλαματιανός, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Υγείας της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για το 16ο Συνέδριο και τις Θέσεις του ΚΚΕ για την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Περί Τεχνών», Κανακάρη 65 και Αράτου. Εισηγητές θα είναι ο Κ. Μπάτσικας, γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Πελοποννήσου - Κεφαλονιάς - Ζακύνθου και η ΚατερίναΓεροπαναγιώτη, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αχαΐας.

Αύριο Πέμπτη

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αργολίδας διοργανώνει εκδήλωση αύριο Πέμπτη και ώρα 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου, στο Αργος, για την παρουσίαση των Θέσεων, με τον Τάκη Τσίγκα, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.

- Η ΚΟΒ Αλσούπολης - Καλογρέζας του ΚΚΕ καλεί τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος στα εγκαίνια των νέων της γραφείων, επί της οδού Αλαμάνας 21 στην Καλογρέζα, αύριο Πέμπτη, στις 6.30 μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν και οι Θέσεις της ΚΕ του ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριο.

Την Παρασκευή

- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ για το επικείμενο 16ο Συνέδριο του Κόμματος, την Παρασκευή 3 του Νοέμβρη και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μεσσηνίας, στο Διοικητήριο. Τις Θέσεις θα παρουσιάσει o Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση.

- Η Κομματική Οργάνωση Αιγάλεω του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τις Θέσεις της ΚΕ για το Συνέδριο, την Παρασκευή, στις 7 μ.μ., αμέσως μετά τα εγκαίνια των νέων της γραφείων, στην οδό Λευκάδος 37 και Αλατσάτων.

Την Κυριακή

- Οι ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων και Παιδείας του 5ου Διαμερίσματος Αθήνας του ΚΚΕ καλούν τους φίλους και τους οπαδούς του Κόμματος στη συγκέντρωση που διοργανώνουν για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή 5/11, στις 11 το πρωί, στην ταβέρνα «ΤΟ ΤΖΑΚΙ» στην οδό Ιωάννου Φωκά 61, στη Λαμπρινή.

- Η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί συγκέντρωση για την παρουσίαση των Θέσεων για το 16ο Συνέδριο, την Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, στο κινηματοθέατρο «Ανεσις» στο Αγρίνιο. Θα μιλήσει ο Σπ. Στριφτάρης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του νομού.

- Επίσης, η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο, στην Αρτα, την Κυριακή και ώρα6 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Κρόνος», με ομιλητή τον Σπύρο Στριφτάρη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα, 6/11

- Η ΚΟΒ Υμηττού του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - σύσκεψη για την παρουσίαση των Θέσεων τη Δευτέρα, 6 του Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της, Περγάμου 12 (πλατεία Υμηττού).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ