Δευτέρα 8 Ιούνη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει διπλοψηφίες

Δύο περιπτώσεις διπλοψηφίας σε εκλογικά τμήματα του Δήμου Ελάτειας κατήγγειλε η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΚΕ με χτεσινή επιστολή της προς τον Εφορο της εκλογικής διαδικασίας του Νομού.

Η καταγγελία έχει ως εξής: «Κύριε Εφορε, σας καταγγέλλουμε δύο περιπτώσεις διπλοψηφίας σε εκλογικά τμήματα του δήμου Ελάτειας και συγκεκριμένα:

  • Στο 89ο και στο 90ό εκλογικά τμήματα ψήφισε ο ίδιος ψηφοφόρος, Τσαπρούνης Αγγελος του Λουκά, ενώ ήταν εγγεγραμμένος στο 90ό εκλογικό τμήμα.
  • Στο 87ο και στο 88ο εκλογικά τμήματα ψήφισε ο ίδιος ψηφοφόρος, Κυριόπουλος Κωνσταντίνος, ενώ ήταν εγγεγραμμένος στο 88ο εκλογικό τμήμα.

Για τις παραπάνω περιπτώσεις έχουν γίνει ενστάσεις στα εκλογικά τμήματα 89ο και 87ο αντίστοιχα από τους εκλογικούς αντιπροσώπους του ΚΚΕ».

Επιπλέον, στην επιστολή σημειώνεται, ότι «το μορφωτικό επίπεδο των ανωτέρω και η κοινωνικοπολιτική τους εμπειρία δε δικαιολογούν διπλοψηφία». Η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ αναφερόμενη στον κ. Εφορο καταλήγει: «Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες επιφυλασσόμενοι για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ