Σάββατο 13 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές βραδιές
  • Τα σαράντα γόνιμα και δημιουργικά χρόνια του στο ελληνικό τραγούδι, γιορτάζει ο Μ. Μητσιάς με μια μεγάλη συναυλία, αύριο (9 μ.μ.), στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.
  • Την καθιερωμένη ετήσια συναυλία του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Οικογένειας Εναλλακτικής Κοινότητας «Παρέμβαση», τη Δευτέρα (9μ.μ.) στο Θέατρο Λυκαβηττού. Φέτος τη σκυτάλη για μια μουσική βραδιά - ύμνο στη ζωή, παίρνει η Χάρις Αλεξίου. Σκοπός της συναυλίας είναι η προβολή και η ενίσχυση του αγώνα ενάντια στη χρήση ναρκωτικών και συγχρόνως η κινητοποίηση γονιών και χρηστών, ώστε να ζητήσουν βοήθεια για απεξάρτηση.
  • Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Υμηττού, αύριο (9μ.μ.) στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, μπροστά από το Δημαρχείο, θα πραγματοποιηθεί λαϊκό γλέντι με τους: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιώργο Ανδρέου, Μανώλη Καραντίνη. Τη Δευτέρα (9μ.μ.) φιλοξενείται το Θέατρο Σκιών, Αθως Δανέλλης, με την παράσταση «Ο Καραγκιόζης κάνει το γύρο του κόσμου». Στις 16/6 (9μ.μ.) στο Θέατρο άλσους Πέτρου και Παύλου πάνω από την πλατεία Υμηττού η «Καμεράτα - Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής» θα παρουσιάσει «Μουσική από τον κινηματογράφο».
  • Συναυλία στο Θέατρο Πέτρας πραγματοποιεί ο τραγουδοποιός Θανάσης Παπακωνσταντίνου τη Δευτέρα στις 9.30μ.μ.
  • Ο Παντελής Θαλασσινός και η Μελίνα Κανά, δίνουν μια μοναδική συναυλία τη Δευτέρα, στο θέατρο Δάσους, στις 21:00.
  • Με συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, ανοίγει σήμερα (9μ.μ.) το «3o Διεθνές Φεστιβάλ Ρόδου». Υπό τη διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, θα παρουσιάσει έργα Μότσαρτ, Μπετόβεν κ.ά. Συμμετέχει ο διεθνούς φήμης σολίστ πιάνου Cyprien Katsaris.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ