Κυριακή 14 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

-- Στη μνήμη της γυναίκας μου ΦΑΝΗΣ ΒΕΡΒΕΡΑΚΗ, προσφέρω για τις ευρωεκλογές 1.000 ευρώ στη ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ.

Δημήτρης Βερβεράκης - Νέα Ζίχνη.

-- Ο Α. Π. πρόσφερε 2.000 ευρώ στο ΚΚΕ, για τις ευρωεκλογές και για τη διεθνιστική αλληλεγγύη και δράση του ΚΚΕ.

Επίσης, ο Α. Π. προσφέρει 3.000 ευρώ στο ΚΚΕ για τους αγώνες και τις βουλευτικές εκλογές που έρχονται και για την διεθνιστική αλληλεγγύη και δράση του Κόμματος.

-- Η Δήμητρα Πέτρουλα, τιμώντας τη μνήμη των συναγωνιστών της Αννούλας και του Νίκου Αμπατιέλου, πρόσφερε στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου, το ποσό των 400 ευρώ, ενισχύοντάς το στη μάχη των ευρωεκλογών, επιπλέον της συνεχούς και σταθερής μηνιαίας ενίσχυσής του.

-- Σύντροφοι και φίλοι από το Ανατολικό, Δυτικό και Βόρειο Τορόντο συγκέντρωσαν και πρόσφεραν στο ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές το ποσό των 960 δολαρίων. Δίνουν τη διαβεβαίωση πως «συνεχίζουμε την ενίσχυσή μας προς το κόμμα της εργατικής τάξης, το τιμημένο ΚΚΕ, όπως με τις ευρωεκλογές, για να βγει πιο δυνατό για να παλέψει από καλύτερες θέσεις για τα συμφέροντα των εργαζομένων, πάντα μπροστάρης και υπερασπιστής τους». Συγκεκριμένα προσφέρουν: Λουκάς Παπαϊωάννου 150 δολ., Απόστολος Μπάζιος 100 δολ., Παναγιώτα Νικολάου 100 δολ., Γιάννης και Μελί Ρέτσος 100 δολ., Α. Μ. 100 δολ., Χαρίλαος Παναγιωτίδης 100 δολ., Α. Π. 50 δολ., Κ. Τ. 20 δολ., Π. Π. 20 δολ., Θανάσης Παρλάς 200 δολ., Ε. Π. 20 δολ.

-- Ο Πασαγιώτης Γιάννης για όλους όσοι πέσανε για την ελευθερία της πατρίδας προσφέρει, μέσω της ΚΟ Καλαμάτας, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ