Παρασκευή 19 Ιούνη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σαν έτοιμοι από καιρό

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο πραγματικός στόχος της τρομοκρατίας είναι το μαζικό λαϊκό κίνημα. Οτι οι σκοτεινοί μηχανισμοί τύπου «Σέχτα Επαναστατών», ή «Επαναστατικός Αγώνας» ή «17Ν» παλιότερα, ή όπως αλλιώς εμφανίζονται, είτε κατασκευάστηκαν από μυστικές υπηρεσίες του ιμπεριαλισμού (CIA, MOSANT και λοιπά ευαγή ιδρύματα), είτε αξιοποιήθηκαν από αυτές στην πορεία. Και αξιοποιήθηκαν, βεβαίως, για να χτυπηθεί το λαϊκό κίνημα.

Γνωρίζουν ακόμη ότι και αν εξαρθρώνονται κάποια από τα παρακλάδια αυτών των μηχανισμών, γιατί έπαιξαν το ρόλο τους, όπως συνέβη με τη «17Ν» και τον «ΕΛΑ» , οι εγκέφαλοι, ο ιθύνοντες, μένουν πάντα στο απυρόβλητο, επειδή δε συμφέρει να αποκαλυφθούν!

Γνωρίζουν, επίσης, ότι η πλουτοκρατία πάντα χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί την τρομοκρατία, για να παίρνει μέτρα θωράκισης της εξουσίας και των συμφερόντων της. Οτι ο ιμπεριαλισμός την χρησιμοποιούσε και τη χρησιμοποιεί για να επιβάλλει τη σιδερένια φτέρνα του ενάντια σε ολόκληρους λαούς και να αναδιανέμει σφαίρες επιρροής, δηλαδή εκμετάλλευσης.

Οπως γνωρίζουν ότι, στο όνομα της «εξάρθρωσης της τρομοκρατίας», οι κυβερνήσεις ενισχύουν τους κρατικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς, περιστέλλουν ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα, ενισχύουν το νομοθετικό οπλοστάσιο ποινικοποιώντας την κοινωνικοπολιτική δράση, με στόχο να εμποδίσουν τη μαζική συμμετοχή της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων στους αγώνες, τη ριζοσπαστικοποίηση συνειδήσεων, την αμφισβήτηση του συστήματος.

Τα γνωρίζουν πολύ καλά αυτά, όλοι οι '«εμβριθείς» σχολιαστές των καναλιών των μεγαλοεπιχειρηματιών. Αυτοί που έχουν αναλάβει εργολαβικά την προώθηση των συμφερόντων των αφεντικών τους, αυτοί που δουλεύουν για την ενίσχυση του αστικού πολιτικού συστήματος και της σάπιας κοινωνίας του κεφαλαίου. Οπως, για παράδειγμα, οι σχολιαστές του ΜEGA, σαν τον Πρετεντέρη. Που χτες ζητούσε εξηγήσεις, γιατί, ενώ η Σκότλαντ Γιάρντ έχει προτείνει σαν ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, τον έλεγχο των καρτοκινητών, την εκτεταμένη χρήση των καμερών παρακολούθησης και το φακέλωμα όλων μας με το DNA, ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Ζητούσε εξηγήσεις δηλαδή, γιατί δεν παίρνονται και νέα μέτρα κατά του εχθρού λαού. Ετσι, ξετσίπωτα.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι ο κάθε Πρετεντέρης. Είναι ότι τα ΜΜΕ - που αποτελούν βασικό βραχίονα της βιομηχανίας κατασκευής της συναίνεσης - βρίσκονται στα χέρια της πλουτοκρατίας και μπαίνουν απρόσκλητοι επισκέπτες σε κάθε λαϊκό σπίτι.


Π.Ρ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ