Παρασκευή 3 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικίνδυνες ... προφητείες

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΙ ΛΕΣ, ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! «Κίνδυνο να αποσταθεροποιηθεί η ελληνική δημοκρατία από ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές», διαπίστωσε ο αρμόδιος Κοινοτικός επίτροπος κ. Μπαρό...

Πάλι καλά, δηλαδή, που έχουμε την Ευρωπαϊκή Ενωση, η οποία είναι ...στυλοβάτης της «ελληνικής δημοκρατίας». Την σέβεται, την εκτιμά και την υπολήπτεται!

Γι' αυτό, άλλωστε, έχει φροντίσει τα ελληνικά σύνορα να είναι ...«φλου», όταν πρόκειται για ΝΑΤΟικές δουλίτσες, να φακελώνονται οι Ελληνες, να εκδίδονται αθώοι στις ΗΠΑ, να αλωνίζουν οι μυστικές υπηρεσίες, να μη διασφαλίζεται το απόρρητο της επικοινωνίας και τόσα άλλα.

Δε φοβόμαστε τίποτε, λοιπόν. Οσο είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ενωση, η «δημοκρατία μας» είναι εγγυημένη! (Αρκεί να μην αμφισβητούμε, φυσικά, τις κατευθύνσεις της ΕΕ. Τότε πάει περίπατο.)

Οσο για τις «ανεξέλεγκτες μεταναστευτικές ροές» (λες και μπορούν να υπάρχουν και ελεγχόμενες!), υποθέτουμε ότι οφείλονται στο ότι διάφοροι λαοί είναι γενικώς ...μεταναστευτικοί.

Κάτι σαν αποδημητικά πουλιά, που έχουν μιαν έμφυτη τάση να μην τους αρέσει εκεί που μένουν και να θέλουν να αλλάζουν παραστάσεις χειμώνα - καλοκαίρι.

Προφανώς, όλοι αυτοί οι «επίτροποι» έχουν συνεχώς την εντύπωση πως όταν μιλάνε απευθύνονται σε ηλίθιους.

ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Να έχουν, λέει, ευνοϊκή μεταχείριση όσοι δίνουν στοιχεία για τη διαφθορά, προκειμένου να καταπολεμηθεί το φαινόμενο, που τόσο απεχθάνονται...

Ερώτηση κρίσεως: Στους πληροφοριοδότες αυτούς που θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης περιλαμβάνεται και ο Τσουκάτος ή όχι;

ΑΜΕΣΩΣ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΤΟΝ παρεξηγήσουμε τον πρωθυπουργό μας, Κ. Καραμανλή, που ζήτησε διαχωρισμό των κλάδων υγείας και ασφάλισης στο ΙΚΑ...

Τι καχυποψία κι αυτή, να θεωρήσουμε ότι προσπαθεί να περικόψει ασφαλιστικά δικαιώματα και να περιορίσει τις δαπάνες για την υγεία. Λες και έχει κάνει ποτέ τέτοιο πράγμα αυτή η κυβέρνηση.


Γρηγοριάδης Κώστας

Για καλό τα λέει. Για να μην μπερδευόμαστε...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ