Τρίτη 14 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Συνεχίζονται οι συσκέψεις

Συσκέψεις σε Μεσσηνία και Αργολίδα οργανώνουν οι ταξικές δυνάμεις στην κατεύθυνση της μάχης που δίνει το ΠΑΜΕ πανελλαδικά για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της πάλης των εργαζομένων.

Αύριο 15 Ιούλη και ώρα 7 μ.μ. η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ οργανώνει πλατιά σύσκεψη στο Καφέ «Ποίημα» (Στοά Λόντου) στην Καλαμάτα με θέμα «Η αντιμετώπιση της νέας επίθεσης της ΕΕ και των κομμάτων της στις Εργασιακές Σχέσεις, στην Κοινωνική Ασφάλιση, σε Υγεία και Πρόνοια και η οργάνωση της απάντησης του ταξικού κινήματος στη Μεσσηνία». «Η δουλειά μας - τονίζεται στο κάλεσμα της Γραμματείας - πρέπει να αποκτήσει χαρακτηριστικά που θα βοηθούν την εργατική τάξη να συνειδητοποιεί βαθύτερα και καλύτερα τη στόχευση του κεφαλαίου, την ουσία των μέτρων που παίρνει, να μπολιάζει την εργατική συνείδηση με τον άλλο δρόμο ανάπτυξης, με το βασικό ζήτημα, ποια τάξη σε ποια εξουσία, με το ζήτημα της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής».

Στην ίδια κατεύθυνση σύσκεψη διοργανώνουν την Τετάρτη 22 Ιούλη οι ταξικές δυνάμεις στην Αργολίδα, στο Εργατικό Κέντρο του Αργους και ώρα 8 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ