Παρασκευή 24 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ποια ΓΣΕΒΕΕ;

Γρηγοριάδης Κώστας

«Στο ίδιο έργο θεατές», όπως λέει και ο εύστοχος στίχος, που κολλάει «γάντι» στην περίπτωση της πλειοψηφίας στη διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ.

Ωραίο είναι να καταθέτεις τις προτάσεις σου με ολοκληρωμένα υπομνήματα, καλοτυπωμένα, με παραπομπές και υποσημειώσεις, ακόμη κι αν αυτές δεν ανταποκρίνονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όσοι αντιπροσωπεύεις, ακόμη κι αν επικαλείσαι το «λύκο» της πολιτικής της ΕΕ για να φυλάξει τα «πρόβατα». Αυτό, δηλαδή, που κάνει η ηγεσία της ΓΣΕΒΕΕ.

Τότε, και μόνο, αν περιοριστείς στην κατάθεση θέσεων και υπομνημάτων, οι πόρτες ανοίγουν, τα ραντεβού κλείνονται εύκολα και οι καρέκλες προσφέρονται για να καθίσουν οι εκπρόσωποι.

Αλλά, όσο γίνονται αυτά, χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι και επαγγελματοβιοτέχνες, έμποροι, έρχονται αντιμέτωποι με τη βαναυσότητα της καθημερινότητας, όπου δε φτάνουν τα λεφτά, για την οικογένεια, για το μαγαζί, για την Εφορία, για την Ασφάλιση, για τα φροντιστήρια, για τις διακοπές, για, για...

Η ΔΗΚΕΒΕ κατήγγειλε ότι την περασμένη Κυριακή ούτε αποφάσεις πάρθηκαν από το ΔΣ της ΓΣΕΒΕΕ, ούτε τα προβλήματα συζητήθηκαν. Κανένας δεν ξαφνιάζεται πια. Είναι ακόμη μια απόδειξη, μέσα σε τόσες άλλες, ακόμη ένα μήνυμα για τον μικρό ΕΒΕ. Για να ελπίζει, πρέπει να στηριχθεί στους αγώνες του και σ' αυτούς που αγωνίζονται. Οπως η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ.

Τίποτα άλλο δεν υπάρχει.


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ