Κυριακή 2 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
35ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Συνεχίζει το ταξίδι του

«Σοσιαλισμός, η απάντηση στην καπιταλιστική βαρβαρότητα». Το 35ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» έχει ξεκινήσει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα, σε πόλεις, γειτονιές, χωριά, με πηγή έμπνευσης τις αξίες και τα ιδανικά του σοσιαλισμού, την πάλη για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Σ' αυτό το πλαίσιο, συζητά για όλα τα προβλήματα της νέας γενιάς, προβάλλει τον αγωνιστικό, ανυπόταχτο τρόπο ζωής, γίνεται ένα βήμα ανάδειξης της πολιτιστικής δημιουργίας. Οι εκδηλώσεις που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι:

  • Σήμερα, Κυριακή, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, προφεστιβαλική εκδήλωση στις 8.30 το βράδυ, στη Νομαρχία, με ομιλητή τον Γιώργο Ελταχήρ, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η ΚΝΕ, σε συνεργασία με το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Πτολεμαΐδας, διοργανώνει εκδήλωση - αφιέρωμα στην Εθνική Αντίσταση και το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας, αύριο, Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλίες, ποιήματα, προβολές, έκθεση σπάνιου φωτογραφικού υλικού με αγωνιστές της περιοχής κλπ.
  • Την Πέμπτη 6 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, στο Μαρτίνο, το ΝΣ Φθιώτιδας της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση, με ομιλητή τον Λ. Ψωρογιάννη, μέλος της ΕΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ