Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΑΧΛΑΔΙ
Ανάσα δροσιάς

Οι διακοπές και το δικαίωμα στην αναψυχή είναι κατάκτηση της εργατικής τάξης, ένα δικαίωμα που χρόνο με το χρόνο αφαιρείται από όλο και περισσότερους νέους, από όλο και περισσότερους εργαζομένους. Και το κέφι καλά κρατεί στο κάμπινγκ της ΚΝΕ που φέτος έχει στήσει σκηνή μέχρι και τις 8 Αυγούστου, στο Αχλάδι Εύβοιας, στις εγκαταστάσεις του Παραθεριστικού Τουριστικού Συνεταιρισμού των εργαζομένων στην «Τυποεκδοτική» (ΠΑΤΟΥΣΥ).

Η απόλαυση του ήλιου και της θάλασσας, οι καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις, συζητήσεις και προβολές ταινιών, εκδηλώσεις και γλέντια στην κατασκήνωση, ομαδικά παιχνίδια, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το ψηφιδωτό των εναλλακτικών αυτών διακοπών που οργανώνει και προτείνει η ΚΝΕ.

Στο χώρο του κάμπινγκ λειτουργεί για τους κατασκηνωτές βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», ενώ υπάρχει πλήρης υποδομή, ταβέρνα και μπαρ, ντουζιέρες και τουαλέτες. Η πρόσβαση στο Αχλάδι είναι εύκολη για όσους νέους δεν έχουν μεταφορικό μέσο. Οσοι επιθυμούν να βρεθούν στο χώρο του κάμπινγκ δρομολόγια από Αθήνα για Χαλκίδα υπάρχουν καθημερινά ανά μισάωρο και από Χαλκίδα για Αχλάδι αναχωρούν λεωφορεία στις 12.30 και στις 2.30 το μεσημέρι καθημερινά.

Σήμερα αγώνες μπάσκετ, αθλοπαιδιές, σε χαλαρούς ρυθμούς αξιοποιώντας τις εγκαταστάσεις του ΠΑΤΟΥΣΥ, όποιος θέλει να έρθει προλαβαίνει.

Το πρόγραμμα του κάμπινγκ έχει ως εξής:

Σήμερα, Τετάρτη: Συζήτηση με θέμα «Αντικομμουνισμός και η επίθεση στο ΚΚΕ».

Αύριο, Πέμπτη: Προβολή της ταινίας «ΤΣΕ».

Παρασκευή 7 Αυγούστου: Γλέντι με λαϊκή - ρεμπέτικη μουσική.

Σάββατο 8 Αυγούστου: Αναχώρηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ