Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ «Ρ»
Να φτάσουμε πλατιά στα λαϊκά στρώματα

Με ένθετο βιβλίο το κυριακάτικο φύλλο, στην τιμή των 3 ευρώ

Η ένθετη έκδοση στον κυριακάτικο «Ρ»
Η ένθετη έκδοση στον κυριακάτικο «Ρ»
Στην προετοιμασία της μάχης της εξόρμησης με τον κυριακάτικο «Ρ» ρίχνονται με πείσμα και αποφασιστικότητα οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να φτάσει πλατιά στους εργαζόμενους, τη νεολαία και γενικότερα τα λαϊκά στρώματα ο «Ρ», στο πλαίσιο της δραστηριότητας που αναπτύσσει το Κόμμα κόντρα στην αντικομμουνιστική εκστρατεία των ιμπεριαλιστών.

Αυτήν την Κυριακή, 23 Αυγούστου, ο «Ρ» κυκλοφορεί με ειδική επανέκδοση του βιβλίου «60 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των λαών. Επος και Διδάγματα», στην τιμή των 3 ευρώ. Στην ύλη του ίδιου φύλλου περιέχονται ακόμα άρθρα και ρεπορτάζ σχετικά με την προσπάθεια του ιμπεριαλισμού να γράψει στα μέτρα του την Ιστορία, με ξεκάθαρο στόχο να χτυπήσει το λαϊκό κίνημα, σε μια περίοδο μάλιστα που μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για την αντιλαϊκή πολιτική και τα κόμματά της.

Οπως επισημαίνει στον «Ρ» ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ ΚΟΑ του ΚΚΕ, «η εξόρμηση του "Ρ" εντάσσεται στο πλαίσιο της πολιτικής παρέμβασης που κάνει το Κόμμα ενάντια στον αντικομμουνισμμό. Συνδυάζεται με τη μάχη για την επιτυχία των εκδηλώσεων στις 23 και 24 Αυγούστου και οι κομμουνιστές της Αθήνας έχουν πάρει όλα τα απαιτούμενα μέτρα ώστε σε γειτονιές - αξιοποιώντας και τη Δευτέρα σε χώρους δουλειάς - και σε άλλους πολυσύχναστους χώρους να φτάσει ο "Ρ" σε πλατιές μάζες των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Αυτή η πολιτική παρέμβαση συνδυάζεται και με την πλούσια πολιτική συζήτηση που ανοίγουν οι κομμουνιστές για την πολιτική επικαιρότητα και τα συμπεράσματα που πρέπει να βγάλει ο λαός για τα άλλα κόμματα, καθώς και για την προβολή της πρότασης εξουσίας του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ