Παρασκευή 21 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ-ΧΕΡΕΝΦΕΝ 1-1
Ανοιχτοί λογαριασμοί

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με την ολλανδική Χέρενφεν και η πρόκριση για τους ομίλους του Europa League θα κριθεί την επόμενη βδομάδα στο «Αμπε Λένστρα».

Πιεστικός ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με τον Βιεϊρίνια να κάνει ένα σουτ στο 7ο λεπτό, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ.

Ομως, στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την αμυντική του αδράνεια, όταν ο Λοσάντα επιχείρησε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυνόμενου και ο Ενρίκε μόνος του από πολύ κοντά, μόλις που βρίσκει την μπάλα και τη στέλνει στα δίχτυα, με τον Χαλκιά να πέφτει αλλά να μην μπορεί να αποκρούσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 54' ανταμείφθηκε για τις προσπάθειές του, όταν από σέντρα του Βιεϊρίνια από τα αριστερά, ο Ιβιτς βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά μέσα από την περιοχή ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σαβίνι, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Λίνο, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Κονσεϊσάο (66' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια (86' Αναστασάκος), Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς (66' Φιλομένο).

Χέρενφεν (Τροντ Σόλιντ): Λέισαλ, Μπρέουερ, Ντίνγκσταγκ, Μπίρενς (19' λ.τ. Ενρίκε), Μίχαλ. Παπαδόπουλος, Σβετς, Γκριντχάιμ, Ποπόφ, Μποναβεντούρε Καλού, Λοσάντα, Κόνινγκ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ