Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2 - 0
Ηθελε αλλά...

Δεν μπόρεσε ο Παναθηναϊκός να πλησιάσει καν στην ανατροπή των δεδομένων. Και στο «Βιθέντε Καλντερόν» ηττήθηκε από την Ατλέτικο, αυτή την φορά με 2-0 (4' Βύντρα αυτογκόλ, 83' Αγκουέρο). Ετσι οι Ισπανοί συνεχίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και οι «τριφυλλοφόροι» θα... υποβιβαστούν στο Γιουρόπα Λιγκ.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν, επιχείρησαν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και δημιούργησαν πρώτοι ευκαιρία. Ομως η άτυχη στιγμή του Βύντρα, πριν καν συμπληρωθεί το πεντάλεπτο, δυσχέρανε ακόμα περισσότερο το έργο τους. Μέχρι την ανάπαυλα προσπάθησαν να φέρουν τον αγώνα στα ίσα και είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ.

Στην επανάληψη όμως παρουσιάστηκαν συμβιβασμένοι με τα δεδομένα (αποκλεισμός). Οι περισσότεροι «πράσινοι» ήταν κάτω του μετρίου σε απόδοση και όσο περνούσε η ώρα αυτό που κυριαρχούσε ήταν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός. Συνέπεια των οποίων ήταν η έλλειψη διάθεσης και «καθαρού» μυαλού, «χαζές» κίτρινες κάρτες και η απευθείας κόκκινη στον Σισέ (71'). Οι γηπεδούχοι, με το πλεονέκτημα της νίκης στο ΟΑΚΑ, χωρίς να φορτσάρουν πήραν αυτό που ήθελαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ