Τρίτη 8 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΝΕΟΛΑΙΑ
ΕΔΟΝ
Αδελφικοί οι δεσμοί μας με την ΚΝΕ

Ευχαριστήρια επιστολή του νεοεκλεγμένου Γραμματέα της ΕΔΟΝ, Χάρη Καραμάνου, προς τον Γιάννη Πρωτούλη, Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ

Θερμή ήταν η απάντηση του νέου ΓΓ του ΚΣ της Ενιαίας Δημοκρατικής Οργάνωσης Νεολαίας (ΕΔΟΝ), Χάρη Καραμάνου, στο συγχαρητήριο μήνυμα του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη, για την εκλογή του στη θέση αυτή. Στην επιστολή του προς τον Γραμματέα της ΚΝΕ, ο Χ. Καραμάνος επισημαίνει την αδελφική σχέση των δύο Οργανώσεων, ενώ δίνει τις ευχές του για επιτυχίες της ΚΝΕ μπροστά και στην εκλογική μάχη.

Συγκεκριμένα, σημειώνει: «Ευχαριστώ θερμά για τα συγχαρητήρια και τις ευχές για την εκλογή μου στην τιμητική θέση του ΓΓ του ΚΣ της ΕΔΟΝ. Σας διαβεβαιώνω ότι θα αγωνιστώ ακούραστα και με αφοσίωση στους δύσκολους αγώνες που έρχονται, πιστός πάντοτε στα ιδανικά και τις αξίες της Αριστεράς. Ως ΚΣ της ΕΔΟΝ, είμαστε πεπεισμένοι πως όλες οι Κομμουνιστικές Οργανώσεις Νεολαίας θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην πάλη ενάντια στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο, με βαρυσήμαντο στόχο τη δημιουργία μιας ανθρωπότητας της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού».

Προσθέτει ότι «σε αυτόν τον αγώνα είμαστε σίγουροι πως οι αδελφές μας Οργανώσεις, στηριγμένες στις αγωνιστικές τους παραδόσεις, μπορούν και πρέπει να διαδραματίσουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο με μεγαλύτερες επιτυχίες, με στόχο πάντα το δικαίωμα στη μόρφωση, την ενδυνάμωση της νέας γενιάς και την ύπαρξη της ειρήνης στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο, εξάλλου, που η ΕΔΟΝ μαζί με την ΚΝΕ εδώ και αρκετά χρόνια συνεχίζουν με στενή συνεργασία να αποτελούν την εμπροσθοφυλακή της αμφισβήτησης και της αντίστασης για έναν άλλο κόσμο.

Κλείνοντας τονίζει ότι στον αγώνα του κυπριακού προβλήματος η κυπριακή νεολαία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, με μπροστάρη την ΕΔΟΝ, συνεχίζει αταλάντευτη για δικαίωση της δοκιμαζόμενης πατρίδας μας, για επανένωση του τόπου και του λαού μας.

Με αυτές τις σκέψεις, σας απευθύνουμε τους συντροφικούς και αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς και ευχόμαστε κάθε καλό στην Οργάνωσή σας, συνεχίζοντας την ανοδική σας πορεία τόσο στους ταξικούς, κοινωνικούς, πολιτικούς, αλλά και τους εκλογικούς σας αγώνες, που είναι ήδη μπροστά σας», τονίζει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ