Παρασκευή 11 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Καλεί σήμερα σε ευρεία σύσκεψη

Στις 6 μμ στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά

Σταθμό στις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες που αναπτύσσουν αυτό το διάστημα οι ταξικές δυνάμεις του Πειραιά για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της πάλης ενάντια στην αντιλαϊκή, αντεργατική πολιτική, αποτελεί η σημερινή σύσκεψη της Δημοκρατικής Ενωτικής Συνδικαλιστικής Κίνησης που θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Θέμα της σύσκεψης της ΔΕΣΚ είναι: «Η επίθεση του κεφαλαίου και η ανάγκη οργάνωσης - αντεπίθεσης της εργατικής τάξης».

Η ΔΕΣΚ καλεί να συμμετέχουν στη σημερινή σύσκεψη τους αντιπροσώπους του ΕΚΠ, τα Διοικητικά Συμβούλια συνδικάτων - σωματείων, τους μαζικούς φορείς και εργαζόμενους του Πειραιά «με σκοπό - όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της - την οργάνωση, συσπείρωση, αγώνα, για το δυνάμωμα του μετώπου των ταξικών δυνάμεων του ΠΑΜΕ, ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του», επίθεση που έχει συμμάχους τις παρατάξεις ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ, ΑΠ.

Τονίζει ότι «η διέξοδος για την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα βρίσκεται στην ανάπτυξη που έχει κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες» και ότι με αυτή την κατεύθυνση ως οδηγό ο καθημερινός αγώνας θα είναι αποτελεσματικότερος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ