Πέμπτη 9 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Κοιτάνε μπροστά

Δικαιολογία για τα... αδικαιολόγητα βρήκε, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Δανία, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Παθιακάκης. Ο Ελληνας προπονητής, παρά το 2-1 με το οποίο η Ενωση ηττήθηκε από τη Χερφόλγκε, έδειξε ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως τα προβλήματα και οι αιτίες που δημιούργησαν την ήττα είναι... επιφανειακά. «Θα δούμε την κλήρωση της Παρασκευής και έχουμε τέσσερις μέρες να χαλαρώσουμε και να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε, οριοθετώντας το αύριο. Επιστροφή στην πραγματικότητα με το βλέμμα στο μέλλον.

Ψυχραιμία και ανασυγκρότηση είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Από την αυριανή κλήρωση για τον Γ΄ γύρο, εξάλλου, θα κριθούν πολλά για την τύχη της στη συνέχεια του θεσμού καθώς όλες οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι μεγάλης δυναμικότητας. «Περιμένουμε το καλύτερο από την κλήρωση», ανέφερε ο Γιάννης Παθιακάκης, φανερά ανήσυχος για το ποιος αντίπαλος θα βρεθεί στο δρόμο της Ενωσης και θα προσπαθήσει να σταθεί τροχοπέδη στον επόμενο στόχο της ΑΕΚ, που είναι η είσοδός της στους «16» του θεσμού.

Οσον αφορά στην έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί και αφορά στο πιθανολογούμενο ενδιαφέρον της Γιουβέντους και της Φλαμέγκο για τον Βραζιλιάνο Φερούζεμ, οι άνθρωποι της Ενωσης τονίζουν πως δεν έχουν δεχτεί καμία κρούση για τον Λατινοαμερικάνο αμυντικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ