Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δεν πρόλαβε την πρεμιέρα

Αλλαγή φρουράς στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» μετά την απομάκρυνση του Τιμούρ Κετσπάγια. Προσωρινός προπονητής ο Μπάντοβιτς

Πρεμιέρα σήμερα για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με την Αλκμάαρ στο «Καραϊσκάκη», όμως η απόλυση του Τιμούρ Κετσπάγια χτες επισκιάζει το σημερινό ματς (21.45, ΝΕΤ). Με... φρέσκια την είδηση της αποχώρησης του Γεωργιανού κόουτς από τον Ολυμπιακό, η χτεσινή συνέντευξη Τύπου για το επικείμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Αλκμάαρ απέκτησε ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο Αντώνης Νικοπολίδης, που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, τοποθετήθηκε επί των όσων συνέβησαν το πρωί της Τρίτης. «Δεν ήταν καλό για την ομάδα αυτό που έγινε. Δε φταίει μόνο ο προπονητής για τις κακές αποδόσεις που είχαμε μέχρι στιγμής. Εχουμε κι εμείς οι παίκτες τις δικές μας ευθύνες», υποστήριξε ο τερματοφύλακας των «ερυθρόλευκων» συμπληρώνοντας ότι «εμείς οφείλουμε τώρα να κάνουμε μια νέα αρχή και να κερδίσουμε μέρος της χαμένης μας αυτοπεποίθησης».

Ο υπηρεσιακός προπονητής Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, εμφανώς έκπληκτος, αφού ενημέρωσε ότι ειδοποιήθηκε χτες το πρωί τόνισε: «Η ομάδα δεν είχε την καλύτερη δυνατή απόδοση στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται στήριξη απ' όλους μας. Εγώ προσωπικά πιστεύω στον εαυτό μου, είμαι τελειομανής, έχω πάει σε πολλές σχολές και στόχος μου είναι να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτή τη θέση».

Μιλώντας για το παιχνίδι με την Αλκμάαρ, επισήμανε: «Με μια προπόνηση δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Την έχω δει αρκετές φορές την Αλκμάαρ και θα αναλύσουμε στους παίκτες τον τρόπο παιχνιδιού της. Περιμένω από τους παίκτες να δείξουν χαρακτήρα».

Στον αγωνιστικό τομέα ο Νταρμπισάιρ έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις βδομάδες.

  • Τ' άλλα σημερινά ματς: Σταντάρ - Αρσεναλ, Λίβερπουλ - Ντεμπρεσλένι, Λιόν - Φιορεντίνα, Ιντερ - Μπαρτσελόνα, Ντ. Κιέβου - Ρούμπιν Καζάν, Στουτγκάρδη - Ρέιντερς, Σεβίλη - Ουνιρέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ