Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Θάνατος αγωνιστή

Η Κομματική Οργάνωση Κατασκευών Σάμου εκφράζει τα συλλυπητήριά της για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου μας Μιλτιάδη Δάνου.

Πέθανε σε ηλικία 62 χρόνων, την περασμένη Πέμπτη 24/9/2009 και κηδεύτηκε την επομένη, Παρασκευή 25/9/09, στο Κοκκάρι της Σάμου, παρουσία όλων των συντρόφων.

Ηταν ενεργό μέλος στο ταξικό εργατικό κίνημα. Το 1982 οργανώθηκε στο ΚΚΕ. Το 1998 εκλέχτηκε μέλος της ΝΕ Σάμου, έως το 2005. Μέχρι σήμερα ήταν μέλος της Διοίκησης του ΕΚΣ, του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων και Γραμματείας Σάμου του ΠΑΜΕ. Διατέλεσε πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Σάμου και στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Σάμου. Ηταν μέλος της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης.

Μέχρι την τελευταία του στιγμή ήταν πιστός αγωνιστής για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και για τα ιδανικά του ΚΚΕ. Εδινε καθημερινά τη μάχη για όλα τα προβλήματα των εργαζομένων. Στην οικογένεια, στο γιαπί, στο χωριό του, στο σωματείο του. Για το μεροκάματο, για κοινωνικά δικαιώματα, για την Παιδεία, για την Ασφάλιση και την Υγεία. Υπεράσπιζε τις θέσεις του Κόμματος με καθημερινούς αγώνες στο πεζοδρόμιο από την πρώτη στιγμή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ