Τρίτη 29 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Εξι χειροβομβίδες, τέσσερις πυροσωλήνες, πέντε πυροκροτητές, ένας όλμος και 50 φυσίγγια εντοπίστηκαν στα βραχάκια της Βουλιαγμένης, το απόγευμα της Κυριακής. Αγνωστος τηλεφώνησε στην αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου και κατήγγειλε ότι είδε ένα άτομο να πετά ένα δέμα στη θάλασσα, στον όρμο της Βουλιαγμένης. Δυνάμεις του Λιμενικού και της Αντιτρομοκρατικής ερεύνησαν το μεσημέρι της Κυριακής την περιοχή και στη διάρκεια της επιχείρησης, που διήρκεσε περίπου 2,5 ώρες, εντοπίστηκαν έξι χειροβομβίδες, τέσσερις πυροσωλήνες, πέντε πυροκροτητές, ένας όλμος και 50 φυσίγγια. O οπλισμός μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της εγκληματολογικής υπηρεσίας για να εξεταστεί.

Επιπλέον, την Κυριακή η Αστυνομία εντόπισε σε σπίτι στο Πέραμα, μεγάλο αριθμό από φυσίγγια, σκάγια, καψούλια και 1.400 κιλά πυρίτιδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για παράνομο εργαστήριο και αναζητούνται δυο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ: Τις τεράστιες ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικά μέσα, αποτυπώνει στο πόρισμά του, για τη μεγάλη πυρκαγιά που κατέκαψε περίπου 200.000 στρέμματα δασικής - και όχι μόνο - έκτασης στην Βορειοανατολική Αττική, ο επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λ. Ρακιντζής. Βέβαια, από το πόρισμα απουσιάζει η αναφορά στις πολιτικές ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Πυροσβεστική, ενώ επικεντρώνεται κυρίως στις ευθύνες αξιωματικών και ειδικότερα στον αρχηγό, τον υπαρχηγό και το διοικητή Περιφέρειας Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ