Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
24ωρο
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΕΛΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΕΛΗΣ
φωτό

Τις μέρες αυτές η μορφή του συντρόφου ΛΟΥΚΑ ΓΚΟΥΝΗ γίνεται πιο έντονη στη μνήμη όλων όσων τον γνώρισαν. Είναι η πρώτη φορά, από το 1977, που λείπει από την εκλογική μάχη. Στη μνήμη του τα μέλη της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Στερεάς - Εύβοιας προσφέρουν 1.000 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

φωτο

Συμπληρώθηκαν 13 μήνες από το χαμό της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑ. Στη μνήμη της ο σύζυγός της και ο γιος της Πέτρος και Σταύρος Λυρέντζος προσφέρουν, μέσω ΚΟ ΕΒΕ Ιλίου του ΚΚΕ, 100 ευρώ στην εκλογική μάχη που δίνει το τιμημένο ΚΚΕ, που την γαλούχησε και την διαπαιδαγώγησε, μέσα από τις γραμμές του από τα νεανικά της χρόνια.

***

φωτό

Στη μνήμη της σ. ΜΑΡΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ και για τη σημερινή επέτειο προσφέρω στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, 50 ευρώ.

Μ.Κ.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγαπημένου μας συζύγου, πατέρα και παππού ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΙΔΗ προσφέρουμε 200 ευρώ στο ΚΚΕ ενίσχυση για τον προεκλογικό αγώνα, μέσω της ΚΟΒ του «902». Η σύζυγός του Μαυρίδου Πολυχρονία και τα Παιδιά: Ρούλα και Χρήστος.

***

Φωτό Νικου και Θανάση

Στη μνήμη των αδελφών μου ΘΑΝΑΣΗ και ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΕΛΗ, αντιστασιακών του ΕΑΜ, από την Αμυγδαλιά Δωρίδας προσφέρω στο ΚΚΕ, για τον εκλογικό αγώνα, 50 ευρώ.

Κούλα Μαραγκουδάκη

***

ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
ΛΟΥΚΑΣ ΓΚΟΥΝΗΣ
φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, ΕΛΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ ΜΠΕΚΙΟΥ, η γυναίκα του και τα παιδιά του προσφέρουν στον «Ριζοσπάστη» 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Κάτω Ηλιούπολης.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ, που «έφυγε» από τη ζωή στις 19.9.09, αντί για στεφάνι, προσφέρω 30 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης.

Ο κουνιάδος του Γιώργος Σκούρτσος

***

Ο Βασίλης Μανθάς, στη μνήμη του σ/φου ΜΑΝΩΛΗ ΚΟΡΝΗΛΙΟΥ, προσφέρει 150 ευρώ για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης.

***

φωτο

Στη μνήμη του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΝΤΑ και της ΜΑΡΙΑΣ ΠΡΟΕΣΤΑΚΗ - ΒΥΡΙΝΗ, ο Δημήτρης Σαράνιος προσφέρει 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Δημητρίου.

***

Στη μνήμη του φίλου ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΡΑΛΗ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αντί για στεφάνι, προσφέρω στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ «Ριζοσπάστη».


 ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΠΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

 ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ
ΜΑΝΤΑΣ ΓΙΩΡΓΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
ΜΑΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΣ
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΖΑΝΤΖΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΚΙΟΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΚΙΟΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ