Πέμπτη 8 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

«ΕΔΡΑΣΗ»: Σε επίσχεση εργασίας προχωρούν από σήμερα περίπου 70 εργαζόμενοι της κατασκευαστικής εταιρείας «ΕΔΡΑΣΗ», οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι από τρεις μέχρι και ...έξι μήνες. Να σημειώσουμε ότι οι εργαζόμενοι είχαν προχωρήσει και πριν από τρεις βδομάδες σε άλλη μια επίσχεση εργασίας, διεκδικώντας και πάλι τα δεδουλευμένα τους. Το ταξικό Συνδικάτο Μετάλλου «Ο Προμηθέας» βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των εργαζομένων.

«ΚΑΤΣΕΛΗΣ»: Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Σωματείο Εργαζομένων στην «Κατσέλης» θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή, από τις 10 π.μ. μέχρι και τη 1 μ.μ. Οι εργαζόμενοι θα εκλέξουν επίσης αντιπροσώπους για το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και την Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλατος - Τροφίμων - Ποτών. Η «Αγωνιστική Ενότητα» καλεί τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις εκλογές και στηρίζοντας το συνδυασμό της παράταξης να ενισχύσουν την ταξική γραμμή του Σωματείου και της Ομοσπονδίας.

ΤΡΑΜ: Σε 4ωρη στάση εργασίας, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ. προχωρούν σήμερα οι ηλεκτροδηγοί του τραμ, οι οποίοι τις ώρες αυτές συγκαλούν Γενική Συνέλευση για να εξετάσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο τους. Από τη διοίκηση της εταιρείας ανακοινώθηκε ότι οι συρμοί του τραμ θα αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία από τις 8.30 π.μ., ενώ τα δρομολόγια θα εξομαλυνθούν πλήρως στις 3.30 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ