Σάββατο 17 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ
Σε ρυθμούς ευρωπαϊκού

«Πρωταρχικός μας στόχος είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι κληρωθήκαμε σε έναν δύσκολο όμιλο. Εχουμε μελετήσει τις αντίπαλες ομάδες και διαπιστώσαμε ότι είναι πολύ δυνατές. Πιστεύω, όμως, στα συγκεκριμένα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι αν παίξουμε όπως πρέπει και δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, θα καταφέρουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να προκριθούμε». Τα λόγια αυτά ανήκουν στον εκ των ομοσπονδιακών τεχνικών της Εθνικής Παί5δων, Λεων. Βόκολο.

Και αφορούν τα παιχνίδια που θα γίνουν (24-29/10) για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2010. Η Ελλάδα συμμετέχει στον 9ο όμιλο μαζί με Νορβηγία (24/10), Μολδαβία (29/10) και τη διοργανώτρια του τουρνουά Ιταλία (26/10). Στην επόμενη φάση (elite round) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία και οι δύο καλύτερες τρίτες από όλα τα γκρουπ.

Την αποστολή στελεχώνουν οι Καπίνος (Παναθηναϊκός), Πάντος (Ολυμπιακός), Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Ρουγκάλας (Ολυμπιακός), Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Καραγκούνης (Ατρόμητος), Πολυχρονάκης (Ολυμπιακός), Χαρμάνας (ΠΑΟΚ), Λιμνιός (Ατρόμητος), Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Κατίδης (Αρης), Αριανούτσος (Ολυμπιακός), Κουσίδης (Παναθηναϊκός), Διαμαντάκος (Ολυμπιακός), Προβατίδης (ΠΑΟΚ), Γιαννιώτας (Αρης), Μαυριάς (Παναθηναϊκός), Μπουγαΐδης (Αρης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ