Κυριακή 8 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ(ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟΣ)
ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ(ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΑΠΟΔΟΣ)
φωτό Χαρίλαου

Στη μνήμη του ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΦΛΩΡΑΚΗ, των γονιών μου ΠΑΝΑΓΗ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥ από την Ν. Αγχίαλο Μαγνησίας, της αδελφής μου ΘΕΑΝΩΣ ΠΑΝΑΓΟΥ, μαχήτριας του ΔΣΕ η οποία σκοτώθηκε το φθινόπωρο του 1949 μετά το τέλος των μαχών του Γράμμου - Βίτσι, της άλλης αδελφής μου ΓΙΑΣΕΜΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥ η οποία πέθανε στα 1992, καθώς και στη μνήμη όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους στους αγώνες για τη λευτεριά της πατρίδας και για ένα καλύτερο μέλλον του λαού, προσφέρω 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Μαγνησίας για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

Καλουδίτσα Πανάγου - Αντωνίου, αγωνίστρια της ΕΑ.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου και πατέρα ΘΕΟΔΩΡΟΥ (Λάκη) ΣΤΙΝΗ, καπετάνιου του ΕΛΑΣ και μέλους του ΚΚΕ, που συμπληρώνονται, φέτος, 16 χρόνια από το θάνατό του, καθώς, επίσης, στη μνήμη του κουνιάδου και θείου ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΙΝΗ, στελέχους του Μακεδονικού Γραφείου που εκτελέστηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη, προσφέρουμε 60 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Μαγνησίας για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.

Η σύζυγος Ουρανία

η κόρη Κική

***

φωτο (η τελευταία που βάλαμε)

Στις 5 Νοέμβρη συμπληρώθηκαν 6 μήνες από το θάνατο του συντρόφου της ζωής μου, ΑΝΤΩΝΗ ΑΣΜΑΝΗ. Η απουσία του είναι μεγάλη.

ΣΤΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Λάκης)
ΣΤΙΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (Λάκης)
Στη μνήμη του προσφέρω 500 ευρώ στο ΚΚΕ, σεβόμενη την επιθυμία του να βοηθάω το Κόμμα, με κάθε τρόπο.

***

Ευχαριστώ το τιμημένο ΚΚΕ για την προσπάθεια που κατέβαλε για να γίνει πράξη το Μνημείο στη Φλώρινα των 850 μαχητών και μαχητριών του ηρωικού και δοξασμένου Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΔΣΕ) όπου το 1949 έπεσαν για μια λαοκρατούμενη και σοσιαλιστική Ελλάδα χωρίς αφέντες και ιμπεριαλιστές. Πολλούς από τους ηρωικούς μαχητές του ΔΣΕ το μισαλλόδοξο καθεστώς τους έθαψε ζωντανούς!

Στη μνήμη αυτών των λεβεντόπαιδων προσφέρω 100 ευρώ στην ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Βασίλης Κωνσταντούλας, μαχητής του ΔΣΕ, δεκαπεντάχρονο τότε παιδί από την Αστρίτσα Καρδίτσας.

***

φωτό

Στις 22.10.2009, απρόσμενα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος μας εξάδερφος και θείος ΚΩΣΤΑΣ Λ. ΓΛΕΖΟΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης - ανταροεπονίτης στην κατοχή. Ως κομμουνιστής αγωνίστηκε και υπερασπίστηκε αταλάντευτα ως το τέλος της ζωής του τα ιδανικά του ΚΚΕ και του σοσιαλισμού που πίστευε βαθιά. Η μνήμη μας θα σε συντροφεύει πάντα αγαπημένε μας.

Στη μνήμη του, αντί για λίγα λουλούδια, προσφέρουμε 100 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Γαλατσίου.

Τα ξαδέρφια του: Μανώλης και Σοφία Γλέζου

τα ανίψια του

***

φωτό

Το Σάββατο 24.10.09 έφυγε από τη ζωή ο αγωνιστής σύντροφος ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΡΙΤΣΑΣ. Εξορίστηκε στα ξερονήσια, πάλεψε στη ζωή πιστός στα ιδανικά του, στα ιδανικά του ΚΚΕ.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
Στη μνήμη του προσφέρουμε 500 ευρώ στην ΚΟ Κιάτου του ΚΚΕ.

Τα παιδιά του

***

φωτό

Στη μνήμη της αδελφής μου ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ που μας άφησε στις 24.4.09. Που είχε το θάρρος και τη δύναμη να ανοίγει διάπλατα το «Ριζοσπάστη» στο γραφείο της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, προσφέρω, μέσω της ΚΟ Μαγνησίας, 200 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα. Οσο ζω θα τη θυμάμαι τρυφερά και θα κάνω το χρέος μου, θεωρώντας οτι, ακριβώς, αυτό θα ήθελε και η αδελφή μου.

Σ.Κ. - Βόλος

***

φωτό

Στις 27 Αυγούστου 2009 έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 81 ετών η πολυαγαπημένη μας σύζυγος και μητέρα στη ζωή, ΧΑΛΕΠΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ (το γένος Νιτσοπούλου) από τις Καρυές Πρεσπών Φλώρινας. Πήρε μέρος ως μαχήτρια του ΔΣΕ και μετά το τέλος του Εμφυλίου βρέθηκε στην Σ.Δ. Τσεχοσλοβακίας. Το 1952 παντρεύτηκε στο Γιέσενικ το σύντροφο της ζωής της Χαλεπλή Γιάννη και έκαναν δύο γιούς. Επαναπατρίστηκε στα τέλη του 1987 και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά της στη Θεσσαλονίκη.

Στη μνήμη της προσφέρουν: Ο σύζυγος και οι γιοί του με τις οικογένειές τους 50 ευρώ στο ΚΚΕ και 50 ευρώ στο «Ρ», μέσω ΚΟ Ωραιοκάστρου.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, τίμιου και δίκαιου ανθρώπου που πέθανε στις 6 Οκτώβρη 2009, η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 200 ευρώ, μέσω ΚΟ Ηλιούπολης.

***

φωτο

Τον Αύγουστο του 2009 «έφυγε» από κοντά μας ο σ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ, αγωνιστής στέλεχος του ΚΚΕ από το Δρυμό Θεσσαλονίκης.

Στη μνήμη του, η γυναίκα του Κούλα προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ και 20 ευρώ στο σταθερό του σύντροφο «Ριζοσπάστη», μέσω της Αχτίδας Λαγκαδά της ΚΟ Θεσσαλονίκης.

***

φωτό

Στη μνήμη του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΥΡΙΤΣΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 23 του Ιούλη του 2009, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 120 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ζωγράφου.

ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΠΑΚΗΣ
ΑΝΘΟΥΛΗΣ ΠΑΚΗΣ
Οι σύντροφοί του

***

Στις 30 Οκτώβρη συμπληρώθηκαν 10 χρόνια από τότε που χάσαμε το σύντροφό μου στη ζωή και τον αγώνα ΣΤΕΦΑΝΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΗ, που πολλές δεκαετίες (από την Κατοχή ως το θάνατό του) ως μέλος και στέλεχος του ΚΚΕ συνέδεσε αδιάλειπτα τη ζωή του με τη δράση του Κόμματος της εργατιάς (ΕΠΟΝ, Κίνημα Μ. Ανατολής, ΔΣ Ικαρίας, αντιδικτατορικός αγώνας και στα χρόνια της μεταπολίτευσης, αγώνας για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη των ΚΟ).

Στις 15 Αυγούστου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του μονάκριβου αδελφού μου ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΝΙΚΟΛΑ, ΕΠΟΝίτη και θερμού υποστηρικτή του ΚΚΕ, ως το τέλος της ζωής του.

Στις 30 Αυγούστου έκλεισαν 6 χρόνια από τότε που «έφυγε» η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΙΩΑΚΕΙΜ - ΣΟΥΡΑΛΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης. Παρέμεινε σ' όλη της τη ζωή πιστή στην υπόθεση του κοινού μας αγώνα. Ως το θάνατό της συνέχιζε να συμβάλλει σημαντικά σε όλες τις οικονομικές εξορμήσεις του ΚΚΕ, χωρίς να λογαριάζει προσωπικές θυσίες.

Στη μνήμη τους προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Ταξιάρχη Κορυδαλλού.

Ιωάννα Παπαγεωργάκη

***

φωτό 2

Είμαι μαχήτρια του ΔΣΕ και προσφέρω για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα 100 ευρώ, στη μνήμη των συναγωνιστών. Στη μνήμη του συζύγου μου ΖΑΜΠΟΥΝΗ ΒΑΓΓΕΛΗ, επίσης μαχητή του ΔΣΕ. Οπως επίσης, στη μνήμη της αγαπημένης μου φίλης ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΖΩΓΑ - ΤΣΑΜΗ που «έφυγε» πρόσφατα.

Ευαγγελία Ζαμπούνη

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΜΗΤΣΟΥ ΜΠΑΦΑ, προσφέρω στο Κόμμα του, το ΚΚΕ, που τίποτε άλλο δεν αγάπησε τόσο πολύ στη ζωή του, 50 ευρώ ενίσχυση, μέσω ΚΟ Π. Φαλήρου. Μήτσο δεν σε ξεχνάμε ποτέ.

Η γυναίκα και τα παιδιά σου.

***

φωτό

Πέρασαν 2 χρόνια από τότε που έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός μου ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΝΤΕΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μαχητής του ΔΣ στη Σάμο. Σ' όλη του τη ζωή ήταν μέλος του ΚΚΕ.

Νίκος ΓΑΖΗΣ
Νίκος ΓΑΖΗΣ
Για την ονομαστική του γιορτή προσφέρουμε 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγίου Σπυρίδωνα Αιγάλεω.

Η σύζυγος Φωτεινή Τσαντέ

Ο γιος του Κώστας Τσαντές

Η κόρη του Γεωργία Τσαντέ και τα εγγόνια του: Τάσος - Δημήτρης.

***

Πέρασαν 24 χρόνια που «έφυγε» από κοντά μου ο αγαπημένος σύντροφος της ζωής μου ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΣ, αγωνιστής της ΕΑ. Κομμουνιστής που, για την πίστη του στο τιμημένο ΚΚΕ, εξορίστηκε στη Μακρόνησο, στη Γυάρο με συνέπειες να επιβαρυνθεί σοβαρά η υγεία του.

Επίσης, στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΑΘΑΚΟΥ, προσφέρω στη μνήμη τους, 100 ευρώ για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.

Η συντρόφισσα Μαίρη Σταθάκου

***

3 φωτό

Στη μνήμη των αγαπημένων αδελφών μας αγωνιστών της ΕΑ, ΒΑΣΩ - ΠΑΚΗ - ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ (ΑΝΘΟΥΛΗ), προσφέρουμε για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα, 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ασπασία - Κώστας Ανθούλης

***

φωτό

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατο του αγαπημένου μας ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης.

Στη μνήμη του η οικογένειά του προσφέρει στο ΚΚΕ 500 ευρώ, μέσω ΚΟ Ιπποκρατείου

***

φωτό

Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που χάσαμε τον αγωνιστή, σύζυγο, πατέρα και παππού μας, ΝΙΚΟ ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑ, αλλά για μας και τους συναγωνιστές του δεν έχει «φύγει» ποτέ. Είναι μαζί μας στις διαδηλώσεις, στο καθημερινό καθήκον διάδοσης και μελέτης του «Ριζοσπάστη», στις «μικρές» και μεγάλες μάχες για έναν καλύτερο κόσμο, για το σοσιαλισμό, στην τελική επικράτηση του οποίου ο Ν. Τραγγανίδας πίστευε μέχρι το τέλος.

Γεννήθηκε στη Δρυμαία Λοκρίδας το 1927, από φτωχή αγροτική οικογένεια. Από νεαρή ηλικία ενστερνίστηκε τις κομμουνιστικές ιδέες. Στα χρόνια της ΕΑΜικής Αντίστασης εντάχθηκε στην ένοπλη ομάδα της ΕΠΟΝ Ρούμελης. Μετά τη συγκρότηση του ΔΣΕ πήρε εντολή να βγει στο βουνό, αλλά προδόθηκε και τον συνέλαβαν στην περιοχή του Μπράλου. Βασανίστηκε σκληρά, με αποτέλεσμα να προσβληθεί από φυματίωση. Κρατήθηκε στις φυλακές Αμφίκλειας, αλλά λόγω της άθλιας κατάστασης της υγείας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Το μισό του πνευμόνι και το ένα νεφρό που του απέμειναν δεν ήταν αρκετά για να τον παροπλίσουν. Συνέχισε τους αγώνες από κάθε χρέωση και μετερίζι και έμεινε αταλάντευτος μέχρι το τέλος της ζωής του.

Χαρίλαος Φλωράκης
Χαρίλαος Φλωράκης
Στη μνήμη του, η οικογένειά του προσφέρει 70 ευρώ για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

2 φωτό

Στις 18 Οκτώβρη 2009 συμπληρώνονται τεσσεράμισι χρόνια που «έφυγε» ο σύντροφός μας αγωνιστής της ΕΑ (ΕΑΜ) ΝΙΚΟΣ ΓΑΖΗΣ. Γεννήθηκε στα 1920 στο Μόδι Λοκρίδας. Το 1938 τελείωσε το Γυμνάσιο Αμφίκλειας. Από νωρίς ως μαθητής οργανώθηκε στην ΟΚΝΕ. Συμμαθητής με πολλά ακόμα παιδιά που εξελίχτηκαν σε μεγάλους αγωνιστές όπως ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΨΗΣ (Καπετάν Ανάποδος) και ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΙΑΣ κ.ά. Για τη συμμετοχή του στην Αντίσταση συνελήφθη και βασανίστηκε στα 1946 και διώχθηκε, με τελευταίο την απόλυσή του από τη Χούντα το 1968 από τον ΟΣΕ, μετά από 25ετή υπηρεσία. Παρέμεινε πιστός στο ΚΚΕ, αφοσιωμένος και ακούραστος μαχητής του συμμετέχοντας σ' όλες τις εκδηλώσεις του Κόμματος.

Η σύζυγός του, τα παιδιά και οι εγγονοί του προσφέρουν στη μνήμη των δύο συμμαθητών και συμμαχητών ΝΙΚΟΥ ΓΑΖΗ και ΘΥΜΙΟΥ ΚΑΨΗ (Καπετάν Ανάποδου) 200 ευρώ στο ΚΚΕ, για την ενίσχυση των αγώνων του λαού.

***

φωτό

Στη μνήμη του συζύγου μου ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗ που, στις 30 Οκτώβρη έκλεισαν 11 χρόνια που έφυγε από τη ζωή, η σύζυγός του Αλέκα και τα παιδιά του προσφέρουν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟ Περιστερίου

***

φωτό

Στις 3.9.09 πέθανε και κηδεύτηκε στο Γερακαριό Κιλκίς η ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ του Κων/νου. Γεννήθηκε στον Πόντο και 6 μηνών βρέφος, μετά τη μικρασιατική καταστροφή ήρθε με τους γονείς της στο Γερακαριό. Παντρεύτηκε τον ΧΑΡΗ (ΘΕΟΧΑΡΗ) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, μέλος της ΟΚΝΕ, που στρατεύτηκε στον ΕΛΑΣ και το ΔΣΕ. Η Θεοδώρα έμεινε με τα τρία μικρά παιδιά τους μες στο χαλασμό του εμφυλίου μόνη, μεγαλώνοντας τρία αξιόλογα κορίτσια, μένοντας η ίδια σταθερή στην ιδεολογία της. Αυτήν την αταλάντευτη γυναίκα, οπαδό και ψηφορόρο του ΚΚΕ, συνόδεψαν σύσσωμο το χωριό, οπαδοί, φίλοι και σύντροφοι στην τελευταία της κατοικία, τιμώντας τη στάση της μες στη ζωή χωρίς τον άντρα της επί 23 χρόνια, για την αγωγή που έδωσε στα παιδιά της.

Ανθούλη ΒΑΣΩ
Ανθούλη ΒΑΣΩ
Στη μνήμη της οι κόρες της προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ και οι γειτόνισσές της Παρέσα και Ρόζα άλλα 50 ευρώ.

***

φωτό

Ο Τάκης Κανδυλιώτης, στη μνήμη του σ. ΤΑΚΗ ΠΑΤΟΥΛΑ, προσφέρει στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ ΕΒΕ Αγρινίου, 50 ευρώ.

***

φωτό

Στις 14 Οκτώβρη, συμπληρώθηκαν 4 χρόνια που έφυγε από κοντά μας ο σ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΜΙΜΗΣ) ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στη μνήμη του προσφέρουμε στο ΚΚΕ, 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Νικολάου Αχαρνών.

Η γυναίκα του Μαρία

τα παιδιά, τα εγγόνια και τα δισέγγονά του

***

φωτό

Στη μνήμη του ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΡΗ, του αγαπημένου μας συντρόφου και πατέρα, του αταλάντευτου κομμουνιστή, αγωνιστή της ΕΑ που έφυγε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ, προσφέρουμε 50 ευρώ για το Ιστορικό Αρχείο του Κόμματος, μέσω ΚΟ Χολαργού.

Ελλη Μακρή

Γιώργος Μακρής

***

φωτό (μαίηλ)

Στη μνήμη του συντρόφου μας ΚΩΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ από τη Σοφιάδα Δομοκού, που έφυγε πρόωρα για το μεγάλο ταξίδι, προσφέρουμε 50 ευρώ στο ΚΚΕ που τα ιδανικά του υπηρέτησε σε όλη του τη ζωή.

Β.Γ.Θ.Κ.Χ.

***

Η Σεβαστή Γεροζήση - Τζόκα στη μνήμη του πατέρα της ΘΩΜΑ ΓΕΡΟΖΗΣΗ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΕΡΟΖΗΣΗ προσφέρει 50 ευρώ στο Κόμμα για την ανέγερση του μνημείου της Φλώρινας.


ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΟΥΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΓΓΑΝΙΔΑΣ

ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΑΝΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΑΜΠΟΥΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΑΦΑΣ
ΜΗΤΣΟΣ ΜΠΑΦΑΣ

ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΑΣ ΑΝΘΟΥΛΗΣ
ΦΙΛΟΠΟΙΜΕΝΑΣ ΑΝΘΟΥΛΗΣ

Νίκος Χατζηπαραδείσης
Νίκος Χατζηπαραδείσης

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ
ΤΑΚΗΣ ΠΑΤΟΥΛΑΣ

Αντώνης Ασμάνης
Αντώνης Ασμάνης

ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΕΖΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΓΛΕΖΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗΣ

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΑ-ΤΣΑΜΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΩΓΑ-ΤΣΑΜΗ

ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΡΙΤΣΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΧΑΛΕΠΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΧΑΛΕΠΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ