Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
«ΛΑΪΚΟ» ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
Αρση της «μισής» κατάσχεσης

Στην αποδέσμευση του λογαριασμού του «Λαϊκού» Νοσοκομείου προχώρησε χτες η Εθνική Τράπεζα Ελλάδας μετά από εξώδικη δήλωση παραίτησης από τη διαδικασία της κατάσχεσης που είχε προχωρήσει η εταιρεία OCTAPΗΑRMAHellas S.A.

Η παραπάνω εταιρεία προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση λογαριασμών του «Λαϊκού» στις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς, επειδή το νοσοκομείο έχει χρέη προς την εταιρεία, χρωστά στην εταιρία περίπου 5 εκατ. ευρώ. Επειδή ο λογαριασμός της Εθνικής Τράπεζας, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, αφορούσε και μισθοδοσία προσωπικού έγιναν επαφές μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας με τον υποδιοικητή της Εθνικής και με το Νομικό Σύμβουλο της εταιρείας για την άμεση ρύθμιση του ζητήματος. Χτες το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, έγινε η αποδέσμευση του λογαριασμού στην Εθνική.

Ωστόσο όμως, η εταιρεία δεν παραιτήθηκε απ' την κατάσχεση του λογαριασμού στην τράπεζα της Πειραιώς ύψους 2,5 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στα δικαστήρια, όπου είχε προσφύγει το νοσοκομείο. Ομως πήρε αναβολή για μια βδομάδα, μετά από αίτημα του νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ