Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

Φωτ.

Σήμερα, 17 Νοέμβρη, ημέρα μνήμης και ημέρα συμπλήρωσης 3 χρόνων από το θάνατο του πολυαγαπημένου γιου μας ΒΑΪΟΥ ΚΑΝΑΚΗ προσφέρουμε στη μνήμη του 15.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

Οι γονείς Απόστολος και Αλίκη Κανάκη

  • Επίσης στη μνήμη του Βάιου Κανάκη ο εξάδελφος και συναγωνιστής του Χρήστος Αποστόλου πρόσφερε, μέσω ΚΟΒ Ηρακλείου Αττικής, 5.000 δρχ. στο ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Σαν σήμερα, 17 Νοέμβρη, ιστορική μέρα εξέγερσης του Πολυτεχνείου, που κλείνουν από τότε 27 ολόκληρα χρόνια, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 23 χρόνων, η κόρη μας ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ.

Στη μνήμη της προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα 30.000 δρχ., προς τιμήν του 16ου Συνεδρίου του ιστορικού κόμματος της εργατικής τάξης, του ΚΚΕ.

Οι γονείς Παναγιώτης και Αρετή Γερογιάννη

* * *

Στη μνήμη των γονιών μου ΘΕΟΔΩΡΟΥ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ, της αδερφής μου ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ Αλεξανδρή - ΤΣΙΟΓΓΑ, του αδερφού μου ΑΝΤΡΕΑ, μαχητή του ΔΣΕ, ο οποίος σκοτώθηκε στις 4 Γενάρη 1947 στα Γαβράκια Δομοκού, των αγωνιστών συγχωριανών μου, που έδωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, καθώς και στη μνήμη των συντρόφων μου, συναγωνιστών μου με τους οποίους πολεμήσαμε μαζί, εργαστήκαμε, μοχθήσαμε για την πραγμάτωση των ιδανικών μας και έφυγαν από τη ζωή, προσφέρω 40.000 δρχ. στο ΚΚΕ για το 16ο Συνέδριό του.

Ηλίας Αλεξανδρής

* * *

Στις 26 Νοέμβρη κλείνουν 53 χρόνια από την άγρια δολοφονία του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, μαχητή του ΔΣΕ, κομμουνιστή ΗΛΙΑ ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ.

Στη μνήμη του η κόρη του Ελένη Μακρυνιώτη - Τραγγανίδα προσφέρει, μέσω ΚΟΒ «Ταξιάρχη» Κορυδαλλού, 10.000 δρχ. για το 16ο Συνέδριο του ΚΚΕ.

* * *

Φωτ.

Με τη συμπλήρωση 3 χρόνων από τότε που έφυγε από κοντά μας ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΝΕΟΦΥΤΙΔΗΣ, μέλος του ΚΚΕ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το κόμμα για τα ιδανικά του οποίου αγωνίστηκε, 40.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Εργατοϋπαλλήλων Βύρωνα και 10.000 δρχ. στον καθημερινό του σύντροφο το «Ριζοσπάστη».

Η γυναίκα του Ελπίδα Νεοφυτίδου

Τα παιδιά Μαρία - Γιώργος, Κούλα - Κώστας

* * *

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος προσφέρει 100.000 δρχ. για το 16ο Συνέδριο στη μνήμη του αδελφού του ΚΥΡΙΑΚΟΥ, τον οποίον σκότωσαν οι Γερμανοί στις 24 Νοέμβρη 1943, καθώς και στη μνήμη του πατέρα του, που δολοφονήθηκε από Χίτες στις 17 Αυγούστου 1947.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ