Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΙΚΑΙΑΣ
Σήμερα δημόσιος απολογισμός του έργου

Δημόσιο απολογισμό για το έργο που πραγματοποιήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιεί σήμερα στις 6μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου, η δημοτική αρχή Νίκαιας και καλεί όλους τους κατοίκους να παραβρεθούν, ώστε να ακούσει τις προτάσεις και τις σκέψεις τους για να τις εντάξει σε νέες δράσεις και πρωτοβουλίες στο πρόγραμμά της.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο στις 6.30 μ.μ. η δημοτική αρχή διοργανώνει πικετοφορία από την πλατεία Δαβάκη, διεκδικώντας από την κυβέρνηση άμεσες λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο.

Πνοή όμως στο στόχο της δημοτικής αρχής να αλλάξει τη μορφή σε πολλές γειτονιές της πόλης, κόντρα στον οικονομικό αποκλεισμό των κυβερνήσεων, δίνει το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2010 που ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Για το σκοπό αυτό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, εξαντλήσαμε όλες τις πηγές χρηματοδότησης, είτε προέρχονται από αμιγώς κρατικούς πόρους, είτε πρόκειται από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ».

Συγκεκριμένα προχωρά, μεταξύ άλλων, στην προστασία ανοιχτών ελεύθερων χώρων με απαλλοτριώσεις και χαρακτηρισμό τους σε χώρο πρασίνου ή αθλητισμού, σε αναπλάσεις περιοχών, στην κατασκευή δυο Βρεφονηπιακών Σταθμών, στην ανάπλαση δρόμων του εμπορικού κέντρου και των προσφυγικών οικοδομικών τετραγώνων στα Κιλικιανά, σε εκσυγχρονισμό και ανακατασκευή αθλητικών γηπέδων και σε ασφαλτοστρώσεις και σε αντικατάσταση ρείθρων σε μήκος πολλών χιλιομέτρων των οδικών αξόνων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ